Γιάννενα : Τους έκλεβε τα εσώρουχα από τα μπαλκόνια

Συνελήφθη στα Ιωάννινα από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης, ένας 59χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή, εξύβριση, διατάραξη οικιακής ειρήνης και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αναζητήσεων, ύστερα από καταγγελία για ενοχλητικό άτομο, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον κατηγορούμενο να επιβαίνει σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του.

Κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και κατασχέθηκαν αναδιπλούμενο μαχαίρι, συνολικού μήκους 24 εκατοστών καθώς και τρία γυναικεία εσώρουχα.

Από την προανάκριση που διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Ιωαννίνων, προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος προέβαινε κατ’ επανάληψη στην επίμονη παρακολούθηση δύο νεαρών γυναικών στην ίδια περιοχή των Ιωαννίνων και σε ανύποπτο χρόνο οπότε έβρισκε ευκαιρία έκλεβε ρούχα, κυρίως εσώρουχα από το μπαλκόνι των νεαρών κοριτσιών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Ετικέτες:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Οι υποψήφιοι με τον Ριζόπουλο στην Π.Ε Πρέβεζας

21/03/2023, 11:56 πμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Ήπειρος: Ορίστηκαν οι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες

21/03/2023, 10:56 πμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Με διήμερες εκδηλώσεις τίμησε η Άρτα τη μνήμη της Εβραϊκής Κοινότητας Άρτας

20/03/2023, 5:09 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Ήπειρος : Εγγραφή πτυχιούχων Ιατρικών Σχολών στις Λίστες Αναμονής Ιατρικών Ειδικοτήτων 

20/03/2023, 5:04 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Γιάννενα : Γιάννης Αγγελάκας & 100 °C στον Πολυχώρο Αγορά

17/03/2023, 9:27 πμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Άρτα : Πλατεία, σιντριβάνι και χώρους πρασίνου αποκτά η περιοχή στον Μάξιμο Γραικό

16/03/2023, 2:28 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites