Αρωγή στη Δομή Φιλοξενίας Παιδιών Ντουραχάνης Ιωαννίνων, από τον Όμιλο για την UNESCO Πρέβεζας και την Επιτροπή Πρέβεζα, Ιστορία-Πολιτισμός-Περιβάλλον

Για τον Όμιλο για την UNESCO Πρέβεζας και την Επιτροπή Πρέβεζα, Ιστορία-Πολιτισμός-Περιβάλλον, η αλληλεγγύη και η προσφορά στο συνάνθρωπο είναι συνυφασμένες με την έννοια του πολιτισμού.
Παραβλέποντας τα όσα θλιβερά ακούγονται τον τελευταίο καιρό, στο πνεύμα των επικείμενων εορτών, ο Όμιλος και η Επιτροπή συνεχίζουν μία παράδοση αρκετών ετών.


Συγκέντρωσαν και φέτος, με την αρωγή φορέων και επιχειρήσεων, αλλά και μεμονωμένων συμπολιτών μας, τρόφιμα, γραφική ύλη, είδη ατομικής καθαριότητας κλπ, προκειμένου να συνδράμουν τη Δομή Φιλοξενίας Παιδιών Ντουραχάνης Ιωαννίνων.
Η βοήθεια παραδόθηκε χθες στις εγκαταστάσεις της δομής, από αντιπροσωπεία του Ομίλου και της Επιτροπής.
Ο Όμιλος για την UNESCO Πρέβεζας και η Επιτροπή Πρέβεζα, Ιστορία-Πολιτισμός-Περιβάλλον, ευχαριστούν από καρδιάς, εκτός από τα μέλη τους, τις εταιρείες και τους συμπολίτες μας, που στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια αυτή.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ραγδαίες εξελίξεις – Παραιτείται από Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πρέβεζας ο Φώτης Ζέρβας και ανεξαρτητοποιείται από την “Δημοτική Ανατροπή” του Βαγγέλη Ροπόκη

30/01/2023, 3:15 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Καρναβάλι Πρέβεζας : Μία τελετή έναρξης όπως αρμόζει στο μεγαλύτερο καρναβάλι της Ηπείρου

30/01/2023, 1:58 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Ζητείται εργατικό προσωπικό

30/01/2023, 1:36 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρεβεζα : Δημοσκόπηση για το γαλάζιο ψηφοδέλτιο στον Νόμο – Τα ονοματα που παίζουν

27/01/2023, 6:46 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Έπεσε χιόνι στα ορεινά του Δήμου Ζηρού

27/01/2023, 2:14 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Καθίζηση προκάλεσαν οι βροχοπτώσεις σε αγροτικό δρόμο της Καμαρίνας

27/01/2023, 2:03 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites