Επισκευές και παρεμβάσεις σε 30 σχολεία του Δήμου Αρταίων

Ένα εκτεταμένο έργο συντήρησης σχολικών συγκροτημάτων και σχολικών κτιρίων στα όρια του Δήμου Αρταίων προωθεί η Δημοτική αρχή, μετά την υπογραφή της σύμβασης του έργου από τον Δήμαρχο Αρταίων Χρηστό Τσιρογιάννη και τον ανάδοχο του έργου Γιάννη Τσιρώνη. Πρόκειται για εργασίες επισκευή και συντήρησης σχολικών συγκροτημάτων με συνολικό προϋπολογισμό 554.950,00 ευρώ.

Με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης του έργου ο Δήμαρχος δήλωσε σχετικά : «Προχωρούμε άμεσα σε μια εργολαβία η οποία θα δώσει άμεσες λύσεις σε κτιριακά ζητήματα σε σχολικές υποδομές  του Δήμου μας. Οι παρεμβάσεις μας είναι συνεχείς και σε πολλά επίπεδα με στόχο να βελτιώνουμε την καθημερινότητα των δημοτών μας. Ιδιαίτερα όμως όταν μιλάμε για την σχολική κοινότητα υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη φροντίδα».

 

Τι προβλέπει το έργο

 

  • χρωματισμούς κτηρίων, 
  • στεγανωτικές επιστρώσεις, 
  • κατασκευή στεγάστρων, 
  • γενικές εκσκαφές, 
  • επιστρώσεις δαπέδων, 
  • τοποθέτηση μπασκετών και mini γηπέδων ποδοσφαίρου,
  • Η/Μ εργασίες, εργασίες πυρασφάλειας κ.α.

 

Τόπος εκτέλεσης

 

Περιλαμβάνονται εργασίες σε 6 Νηπιαγωγεία (4ο Νηπιαγωγείο Άρτας, 3ο Νηπιαγωγείο Άρτας, Νηπιαγωγείο Αγίου Σπυρίδωνα, Νηπιαγωγείο Ανέζας, Νηπιαγωγείο Γαβριάς, Νηπιαγωγείο Κωστακιών), σε 15 Δημοτικά (3ο Δημοτικό Άρτας, 5ο Δημοτικό Άρτας, 1ο Δημοτικό Άρτας, 9ο Δημοτικό Άρτας, 2ο Δημοτικό Άρτας, Δημοτικό Ανέζας, Δημοτικό Ράχης, Δημοτικό Αμμοτόπου, Δημοτικό Καμπής, Δημοτικό Βίγλας, Δημοτικό Πολύδροσου, Δημοτικό Γαβριάς, Δημοτικό Κιρκιζάτες, Δημοτικό Κωστακιών, Δημοτικό Αγίου Σπυρίδωνα και σε 9 Γυμνάσια- Λύκεια (4ο Γυμνάσιο – Λύκειο Άρτας, 2ο Γυμνάσιο Άρτας, 2ο Λύκειο Άρτας, 3ο Γυμνάσιο – Λύκειο Άρτας, Μουσικό Σχολείο Άρτας, 1ο ΕΚ Άρτας, 1ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Άρτας, Γυμνάσιο Γραμμενίτσας, 1ο Λύκειο Άρτας).


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΚΑΙΡΟΣ

‘Ηπειρος : Έρχονται χιόνια σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο – Επικαιροποιημένο Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων από την ΕΜΥ

25/01/2023, 2:28 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Η τουριστική αγορά της Βάδης- Βυρτεμβέργης ο νέος στόχος της Περιφέρειας Ηπείρου

24/01/2023, 12:14 μμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Θανατηφόρο τροχαίο στην Άρτα

24/01/2023, 12:01 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Υποχρεωτική η καταχώρηση των ιπποειδών σε Κεντρική Ηλεκτρονική Βάση Δεδομένων

24/01/2023, 11:58 πμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Θετικά μηνύματα από την Ολλανδία για τον τουρισμό της Ηπείρου

23/01/2023, 12:17 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Η Περιφέρεια Ηπείρου στις τουριστικές εκθέσεις F.RE.E. Μονάχου και I.F.T. Βελιγραδίου

23/01/2023, 12:08 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites