Δικαίωση για τον Βασίλη Βράστο και την Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Ηπείρου

Περιστατικά και στις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες της Ηπείρου κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Κυριακή, η Πυροσβεστική.

Ανάμεσα στα περιστατικά που κλήθηκαν να διαχειριστούν οι πυροσβέστες της Ηπείρου ήταν το τραγικό συμβάν με τον πνιγμό του 16χρονου στην Λίμνη Πηγών Αωού, η κατάσβεση μεγάλης έκτασης φωτιάς στο Δρυμώνα Πρεβέζης και άλλα μικρότερα περιστατικά σε Άρτα και Θεσπρωτία.

Αυτή η μέρα ανέδειξε το πόσο πολύτιμη είναι η παρουσία και του τελευταίου υπαλλήλου στην υπηρεσία που υπηρετεί και απέδειξε πως στην Ήπειρο δεν περισσεύει κανείς Πυροσβέστης.

Το πλήθος των συμβάντων δικαίωσε την Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Ηπείρου και τον πρόεδρο της Βασίλη Βράστο για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλε για να μην μετακινηθεί κανείς πυροσβέστης της Ηπείρου από την βάση του.

Με τις περισσότερες υπηρεσίες της Πυροσβεστικής στην Ήπειρο να λειτουργούν υποστελεχωμένες και στα όρια της ασφάλειας, αντιλαμβάνονται όλοι πλέον και ο τελευταίος πολίτης, πόσο τραγικό λάθος ήταν η εντολή του αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος να μετακινηθούν υπάλληλοι χωρίς μάλιστα να υπάρχει κάποιο ενεργό συμβάν.

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΗΠΕΙΡΟΣ

Στον Εισαγγελέα ο Περιφερειάρχης Ηπείρου για τη μη λειτουργία των ΣΜΑ, για την παράνομη λειτουργία του ΧΥΤΥ Βλαχέρνας, για τον Ανεξάρτητο Ελεγκτή και για το θέμα του υπολείμματος

04/08/2022, 11:00 πμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Πρωτιά στην ικανοποίηση των επισκεπτών για τα Ξενοδοχεία της Ηπείρου 

03/08/2022, 1:21 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Ήπειρος : Ιστορική συνεδρίαση για τον Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων – Με ισχυρή πλειοψηφία ζητά να αναλάβει όλες τις αρμοδιότητες του

02/08/2022, 12:18 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Τραγικό δυστύχημα στην Ιόνια Οδό

01/08/2022, 10:26 πμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Στις 862 ανέρχονται οι «κενές» θέσεις εισακτέων στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

29/07/2022, 2:57 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Περιφέρεια Ηπείρου : Υποβολή πρότασης στο Ταμείο Ανάκαμψης για έργα «βελτίωσης Οδικής Ασφάλειας»

29/07/2022, 2:41 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites