Στις κάλπες οι Πυροσβέστες της Ηπείρου – Ξανά υποψήφιος ο Πρόεδρος της Ε.Υ.Π.Σ.Π.Η Βασίλης Βράστος

Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικό Συμβούλιο θα διενεργηθούν στην Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Ηπείρου στις 9 και 10 Μαίου.

Την Δευτέρα 9 Μαίου οι Πυροσβέστες θα προσέλθουν στις κάλπες, ενώ για πρώτη φορά φέτος όσοι δεν ψηφίσουν παραδοσιακά, θα μπορούν να το κάνουν μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας που θα διεξαχθεί την Τρίτη 10 Μαϊου.

Όσοι επιθυμούν να καταθέσουν υποψηφιότητα μπορούν να το κάνουν μέχρι την Παρασκευή 29 Απριλίου.

Ξανά υποψηφιότητα έχει θέσει ο απερχόμενος Πρόεδρος της Ένωσης Βασίλης Βράστος, η θητεία του οποίου χαρακτηρίζεται απόλυτα επιτυχημένη, καθώς μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου μετέτρεψαν την Ε.Υ.Π.Σ.Π.Η σε ένα από τα πιο ενεργά συνδικαλιστικά σωματεία, όχι μόνο της Ηπείρου, αλλά και της χώρας μας.

Με ουσιαστικές κινήσεις,  δυναμικές παρεμβάσεις και αγωνιστικές κινητοποιήσεις, η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος της Περιφέρειας Ηπείρου τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του συνδικαλιστικού κινήματος και από αυτή ανέδειξε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Πυροσβέστες.

Δεν είναι άλλωστε καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι παρεμβάσεις της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Ηπείρου που αφορούν την στελέχωση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών, τις μετακινήσεις πυροσβεστών, τον εξοπλισμό, αλλά ακόμα και την ορεινή διάσωση έχουν απασχολήσει την κεντρική εξουσία.

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΗΠΕΙΡΟΣ

Ημερίδα για την προστασία των ζώων από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου 

19/05/2025, 12:09 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Για τη διαχρονική προσφορά του στην ιατρική επιστήμη και τη δημόσια υγεία τιμήθηκε ο Γιάννης Γουδέβενος

15/05/2025, 10:25 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΚΑΙΡΟΣ

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες φέρνει και στην Ήπειρο η κακοκαιρία INES

15/05/2025, 5:58 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Αφαίρεσε χρυσό σταυρό από νοσηλευόμενη 

18/12/2024, 3:16 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας Ηπείρου για το 2025

17/12/2024, 7:51 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Γιάννενα : Πούλησε αλκοόλ σε ανήλικους μαθητές εκδρομής – Συνελήφθησαν ο υπεύθυνος καταστήματος και ο υπεύθυνος καθηγητής

13/12/2024, 2:18 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Στο Ταμείο Ανάκαμψης το Δίκτυο Μονοπατιών Δήμων Ζαγορίου, Κόνιτσας, Μετσόβου και Πωγωνίου

05/12/2024, 10:37 πμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Παρέμβαση του Ορειβατικού Συλλόγου Ιωαννίνων για παράνομες κατασκηνώσεις στις Δρακόλιμνες της Ηπείρου

03/12/2024, 3:21 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites