Συνάντηση αγροτών και κτηνοτρόφων με τον Δήμαρχο Πάργας

Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της περιοχής βρίσκονται σε κινητοποιήσεις και αντιπροσωπία τους είχε σήμερα συνάντηση με τον Δήμαρχο Πάργας, ώστε να αναδειχτούν τα σοβαρά προβλήματα που τους απασχολούν με κύρια το υψηλό κόστος παραγωγής και καυσίμων, την λειτουργία του ΤΟΕΒ Αχέροντα, το αίτημα για αύξηση του αφορολογήτου, την άμεση και γρήγορη καταβολή αποζημιώσεων από τον ΕΛΓΑ και άλλα.

Ο κ. Ζαχαριάς μετά  τις τοποθετήσεις της αντιπροσωπίας, εξέφρασε την συμπαράσταση του  στα αιτήματα, κατανοώντας την σοβαρότητα τους και δεσμεύτηκε ότι θα θέσει άμεσα το θέμα για λήψη απόφασης από το Δημοτικό Συμβούλιο. Παράλληλα τους ενημέρωσε ότι έχει ήδη αναλάβει πρωτοβουλίες  και έχει θέσει σειρά από ζητήματα που τους αφορούν στον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, καθώς και  ότι ο Δήμος Πάργας έχει ξεκινήσει συνεργασία με το τμήμα Γεωπονικής του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων, για ευρύτερα αναπτυξιακά θέματα του αγροτοκτηνοτροφικού τομέα, όπως η αναδιάρθρωση της παραγωγής.

Σε κάθε περίπτωση ο Δήμαρχος Πάργας είναι δίπλα στους αγρότες και κτηνοτρόφους για να προχωρήσουν όλοι μαζί στην συλλογική προσπάθεια για την επίλυση των δίκαιων αιτημάτων τους.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το θανατηφόρο τροχαίο στην διασταύρωση της Πέτρας

24/05/2022, 10:04 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΓΕΜΗ: Υπόχρεοι εγγραφής, μεταβατικές διατάξεις και νέα Μητρώα

24/05/2022, 8:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει το Δ.Σ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου

24/05/2022, 8:37 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Διήμερες εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Ημέρας Natura

23/05/2022, 10:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : «Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές» με πλήθος εκδηλώσεων για το ευρύ κοινό και τη μαθητική κοινότητα

23/05/2022, 10:42 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ ο Παύλος Φραγκούλης – Πρώτος από τους Ηπειρώτες

23/05/2022, 9:58 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites