Μιχάλης Διακομιχάλης: “Έπέμβαση της δικαιοσύνης για τη διασπορά ψευδών ειδήσεων, “ότι το Τμήμα θα κλείσει αν παραμείνει στην Πρέβεζα”

Με δηλώσεις του στα Social Media ο καθηγητής του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Μιχάλης Διακομιχάλης διαψεύδει κατηγορηματικά ότι  ότι υπήρξε στο ψήφισμα που απέστειλε ο πρόεδρος του Τμήματος κ. Σωτηρόπουλος προς συζήτηση στη Συνέλευση της 22/9/2021 η παραμικρή αναφορά για “να έρθει το Τμήμα Διοίκησης στην Πρέβεζα”.

Ο κ. Διακομιχάλης παραθέτει μάλιστα το τμήμα του κειμένου που αφορά στην 3η δράση, αυτή που ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία.

3η Δράση: Μεταφορά του τμήματος στην έδρα της Σχολής Διοικητικών και Οικονομικών Επιστημών στην Πανεπιστημιούπολη Ιωαννίνων. Η λειτουργία του τμήματος μαζί με το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών μέσα στο campus των Ιωαννίνων θα βελτιώσει σημαντικά την ελκυστικότητά του στις προτιμήσεις των υποψηφίων. Θα επιτευχθεί ανάπτυξη διεπιστημονικών ερευνητικών και εκπαιδευτικών συνεργασιών, με τη θεσμοθέτηση διατμηματικών μαθημάτων σε επίπεδο Σχολής, και θα προωθηθεί η επικοινωνία και η καλλιέργεια πνεύματος διεπιστημονικότητας στους φοιτητές της Σχολής, οι οποίοι θα αποτελούν πλέον μέλη μιας σημαντικής ιστορικής πανεπιστημιακής κοινότητας. Επιπλέον, ενισχύεται η φοιτητική μέριμνα, καθώς εξασφαλίζεται η στέγαση σε φοιτητικές εστίες και η χρήση των λοιπών υποδομών της Πανεπιστημιούπολης Ιωαννίνων που καλύπτουν ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων” αναφέρει το ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης των καθηγητών του τμήματος, που έχει προκαλέσει τεράστια αναστάτωση στην τοπική κοινωνία και για το οποίο έχουν ήδη αντιδράσει ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου και ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Ανάπτυξη Τώρα” Γιώργος Νίτσας. 

Ο κ. Διακομιχάλης αναφέρει επίσης “Το Τμήμα θα το κλείσει και μόνο ο θόρυβος που έχει προκληθεί στους λίγους φοιτητές και στις οικογένειες τους που εισήχθησαν φέτος. Θα πρέπει να υπάρξει επέμβαση της δικαιοσύνης για τη διασπορά ψευδών ειδήσεων, “ότι το Τμήμα θα κλείσει αν παραμείνει στην Πρέβεζα” ή “ότι το Τμήμα αργοπεθαίνει” όπως ισχυρίστηκαν οι υποστηρικτές της μεταφορά του στα Γιάννενα”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο ψήφισμα ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία με μόνο 4 καθηγητές να υπεραμύνονται της παραμονής του τμήματος στην Πρέβεζα να το καταψηφίζουν.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει η Διακομματική επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

16/04/2024, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με άρωμα Πρέβεζας στο MEGA Channel και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

16/04/2024, 12:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Φιλοσοφικό Καφενείο Πρέβεζας συναντά τον Κώστα Γανωτή

16/04/2024, 12:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αγωγή της Εθνικής Τράπεζας στον Δήμο Πάργας – Βαριά εκτεθειμένοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες

16/04/2024, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites