Τη δωρεάν διανομή 2.400 ιατρικών μασκών στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας, τα Κέντρα Υγείας Καναλακίου και Πάργας και στο ΕΚΑΒ Μεσοποτάμου ολοκλήρωσε το Παράρτημα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στο Καναλάκι του Δήμου Πάργας.
Σκοπός της κίνησης αυτής είναι η προστασία του προσωπικού αλλά και των ογκολογικών ασθενών που αποτελούν μία από τις ευάλωτες ομάδες του νέου αοράτου εχθρού COVID-19.
Όσο αναφορά τα ΕΚΑΒ Μεσοποτάμου ο πρόεδρος της Ε.Α.Ε Θωμάς Κασκανης ανέφερε τα εξής: “Η συγκεκριμένη προσφορά στους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ Μεσοποτάμου είναι μία κίνηση αλληλεγγύης για τις μάχες που δίνουν καθημερινά στην αντιμετώπιση εκτάκτων περιστατικών για την διάσωση της ζωής των συνανθρώπων μας. Ας είμαστε όλοι μας δίπλα τους να υποστηρίζουμε το έργο τους όσο μπορούμε”