Που το πάει το Δήμος Πρέβεζας με τον ΦΟΔΣΑ;

Ερωτηματικά έχει προκαλέσει η στάση του Δήμου Πρέβεζας στην τελευταία συνεδρίαση του ΦΟΔΣΑ Ηπείρου για την έγκριση μελέτης και όρων δημοπράτησης για την ανάθεση της υπηρεσίας «Λειτουργία και Συντήρηση των ΣΜΑ Ηπείρου, Μεταφοράς Αστικών Στερεών Αποβλήτων (ΑΣΑ) και υπολείμματος της μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων (ΜΕΑ) Ηπείρου» με ανοιχτό διεθνή διαγωνισμό”.

Ο Δήμος Πρέβεζας ως ο πιο απομακρυσμένος της Ηπείρου, με την νέα μελέτη που ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία από το Δ.Σ του ΦΟΣΔΑ, πρόκειται να είναι ο πιο ωφελημένος, καθώς θα πληρώνει το 1/3 των χρημάτων που πληρώνει σήμερα, εξοικονομώντας τεράστια ποσά από την διαχείριση των απορριμμάτων.

Θα περίμενε κανείς ο Δήμος Πρέβεζας, να ψηφίσει την συγκεκριμένη μελέτη και “με τα δύο χέρια”, παρόλα αυτά οι εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής,  Γιάννης Δαρδαμάνης και Κώστας Ακρίβης την καταψήφισαν συντασσόμενοι με τους Δήμους των Ιωαννίνων που από την πρώτη στιγμή που συστάθηκε το νέο Δ.Σ του ΦΟΔΣΑ, “ναρκοθετούν” κάθε πρόταση που βασίζεται στην ενιαία τιμολογιακή πολιτική του, για πασιφανείς λόγους που όλοι πλέον γνωρίζουν. Εξαίρεση αποτέλεσε ο Παύλος Σαραμπασίνας ο οποίος συντάχθηκε με την λογική και τους υπόλοιπους Περιφερειακούς Δήμους της Ηπείρου που υπερψήφισαν την μελέτη.

Ο Δήμος Πρέβεζας είναι ο μοναδικός περιφερειακός Δήμος της Ηπείρου που καταψήφισε τη μελέτη παραβλέποντας το γεγονός ότι είναι προς όφελος των Δημοτών της Πρέβεζας και αποφασίζοντας να παίξει ένα επικίνδυνο πολιτικό παιχνίδι, ακολουθώντας το “μπλόκ” των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων, το οποίο είναι άγνωστο που θα τον οδηγήσει και τι συνέπειες μπορεί να έχει για τους πολίτες της Πρέβεζας.

 

 

 

 

 

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει η Διακομματική επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

16/04/2024, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με άρωμα Πρέβεζας στο MEGA Channel και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

16/04/2024, 12:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Φιλοσοφικό Καφενείο Πρέβεζας συναντά τον Κώστα Γανωτή

16/04/2024, 12:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αγωγή της Εθνικής Τράπεζας στον Δήμο Πάργας – Βαριά εκτεθειμένοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες

16/04/2024, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites