Το μεγάλο πρόβλημα ύδρευσης στη Βρυσούλα παραμένει …

Ένα από τα πολλά προβλήματα με την ροή του νερού λύθηκε στην Τοπική Κοινότητας της Βρυσούλας, όμως το μεγάλο πρόβλημα παραμένει.

Ένα δένδρο που για πολλά χρόνια δημιουργούσε πρόσθετο πρόβλημα, στο ήδη υπάρχον, μία συκιά που είχε φράξει την υδρομάστευση, έφυγε μετά από ενέργειες του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Βρυσούλας Χρήστου Κολιοφώτη, με την συμβολή του Δήμου Πρέβεζας.

Οι ρίζες της συκιάς που είχε φυτρώσει στην υδρομάστευση τα τελευταία χρόνια “αντλούσαν” το πολύτιμο νερό για τους κατοίκους της Βρυσούλας (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ), δημιουργώντας ένα ακόμα πρόβλημα, στα τόσα που αντιμετωπίζει η Τοπική Κοινότητα.

Μετά από την απομάκρυνση του δένδρου οι κάτοικοι αναφέρουν ότι το νερό απέκτησε καλύτερη ροή, αυτό όμως δεν αποτελεί και οριστική λύση.

“Είχαμε υποχρέωση προς το χωριό μας και την προσπάθειά μας την κάναμε. Ότι καλύτερο μπορούσε να γίνει αυτή τη στιγμή, έγινε.Το σίγουρο είναι ότι το νερό απέκτησε καλύτερη ροή μιας και οι ρίζες από την συκιά που ήταν πίσω από την υδρομάστευση την είχαν φράξει και είχαν “συμβάλει” στην μείωση του νερού. Είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα. Ο δήμαρχος μετά την επίσκεψη του στο έργο, μας εγγυάται ότι και σε περίπτωση αποτυχίας αυτού, το πρόβλημα θα λυθεί όπως και να γίνει και του δείχνουμε εμπιστοσύνη ότι θα το κάνει πράξη” αναφέρει ο Πρόεδρος της Κοινότητας Χρήστος Κολιοφώτης.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ιατρικός Σύλλογος Πρέβεζας : Σημαντική δωρεά για τα περιφερειακά ιατρεία του Νομού Πρέβεζας

22/10/2021, 11:11 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Ξεκίνησαν οι εργασίες για αλιευτικό καταφύγιο Μύτικα

22/10/2021, 10:07 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η Πρέβεζα γιόρτασε τα 109 χρόνια από την απελευθέρωση της

21/10/2021, 11:05 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Μαρία Νεγρεπόντη – Δεληβάνη : Ύβρις μεγατόνων το συνέδριο προς τιμήν του Αλή Πασά στα Γιάννενα

21/10/2021, 10:42 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Στην Πρέβεζα τα ιστορικά κειμήλια του Μάρκου Μπότσαρη και της Λένως Μπότσαρη

21/10/2021, 10:18 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Στην αντεπίθεση επιμελητήριο και οι εμπορικοί σύλλογοι Πρέβεζας και Ιστορικού Κέντρου για τις ανυπόστατες μεθοδεύσεις των τελευταίων ημερών

21/10/2021, 5:44 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites