ΠΡΕΒΕΖΑ : Μουσείο οικονομικής ιστορίας, γήπεδο μπάσκετ και νέα στέγη θα αποκτήσει το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής

Μια σειρά από παρεμβάσεις τόσο στο κτιριακό του τμήματος, όσο και σε επίπεδο σπουδών ανακοίνωση ο πρόεδρος του ΛΟΧΡΗ κ. Χάρης Ναξάκης.

Οι παρεμβάσεις που προβλέπεται να γίνουν είναι:

Γήπεδο μπάσκετ: Οι χώροι άθλησης είναι αναπόσπαστο στοιχείο μιας ολοκληρωμένης εκπαιδευτικής υποδομής. Στον υπαίθριο χώρο της πανεπιστημιούπολης Πρέβεζας το τμήμα θα κατασκευάσει γήπεδο μπάσκετ, τη χρηματοδότηση του οποίου ανέλαβε εξ ολοκλήρου ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας κ. Στρ. Ιωάννου, οι δε μπασκέτες είναι χορηγία του Γ. Τέφα, διευθύνοντα συμβούλου της μαρίνας της Πρέβεζας. Το τμήμα εκφράζει δημοσίως τις ευχαριστίες του.

Στέγη: Ένα από τα βασικά προβλήματα, των κατά τα άλλα σύγχρονων κτηριακών υποδομών του τμήματος, είναι η εισροή υδάτων στη στέγη λόγω αστοχιών του κατασκευαστή του κτηρίου. Το τμήμα ευχαριστεί τη Σύγκλητο και ιδιαίτερα τον Αντιπρύτανη κ. Νικολόπουλο που συνέβαλλε ιδιαίτερα για να εγκριθεί το ποσό των 300.000 ευρώ για την επισκευή της στέγης και να ξεκινήσει άμεσα η κατασκευή της με την απορρόφηση μέχρι τέλους του έτους του ποσού των 100.000 ευρώ.

Δίκτυο αποφοίτων του τμήματος: Το τμήμα επιδιώκει να δημιουργήσει εντός του 2021 ένα διαδραστικό δίκτυο αποφοίτων του τμήματος, σε όλα τα επίπεδα σπουδών (προπτυχιακό, μεταπτυχιακό, διδακτορικό), από την ίδρυσή του έως σήμερα. Σκοπός του δικτύου είναι η ενημέρωση για τις δράσεις του τμήματος, η διευκόλυνση της επαγγελματικής και κοινωνικής δικτύωσης των αποφοίτων, η ανάδειξη των επιτυχιών των αποφοίτων, η καταγραφή των τάσεων της αγοράς εργασίας, κτλ.

Μουσείο οικονομικής ιστορίας: Η εκπαίδευση δεν είναι μόνο μετάδοση γνώσεων αλλά και πολιτιστικό αγαθό, όπως και χώρος διαφύλαξης και έρευνας της ιστορικής πραγματικότητας. Στην κατεύθυνση αυτή θα δημιουργηθεί και θα λειτουργήσει από το επόμενο ακαδημαϊκό έτος στις εγκαταστάσεις του τμήματος μουσείο οικονομικής ιστορίας της Περιφέρειας Ηπείρου.

Θερινό σχολείο: Το τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής προγραμματίζει το καλοκαίρι του 2021 σε συνεργασία με άλλα τμήματα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και με την οικονομική συνδρομή της Περιφέρειας Ηπείρου να λειτουργήσει θερινό σχολείο με αντικείμενο “Οικονομία και Ιστορία”.


1 σχόλιο για “ΠΡΕΒΕΖΑ : Μουσείο οικονομικής ιστορίας, γήπεδο μπάσκετ και νέα στέγη θα αποκτήσει το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής”

  1. Ο/Η Νικ λέει:

    Μια μικρή εστία επίσης δεν θα ήταν κακό

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites