Παρασκευή, 25/09/2020

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΚΛΑΠΑΣ : «Συνεχίζουμε …»

Δύο φωτογραφίες με τους αγαπημένους του συνεργάτες και λίγες γραμμές για ευχαριστώ δημοσίευσε ο πρώην Δήμαρχος Πρέβεζας κ.  Μιλτιάδης Κλάπας στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook για να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς το επιτελείο του, μετά και την απομάκρυνση του από τη θέση του Τομεακού Γραμματέα Μεταναστευτικής Πολιτικής.

«Επέλεξα να περάσει ικανός χρόνος από την απομάκρυνση μου από την θέση του Γενικού Γραμματέα Μεταναστευτικής Πολιτικής για να γράψω αυτές τις γραμμές. Δεν είναι απολογισμός.
Είναι ειλικρινείς ευχαριστίες στον Γιάννη Μουζαλα, τον Δημήτρη Βιτσα τον Γιάννη Μπαλαφα, αλλά και πρωτίστως στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα για την ευκαιρία που μου έδωσαν να συμβάλλω στην διαχείριση του μεταναστευτικου – προσφυγικου ζητήματος. Πολιτική που θεμελιώθηκε στις αξίες του ανθρωπισμού, της αλληλεγγύης, του σεβασμού των διεθνών συνθηκών, στις αρχές και τις αξίες της αριστεράς. Πολιτική που στηρίχθηκε από την πρωτόγνωρη κινητοποίηση και βοήθεια των Ελλήνων πολιτών. Πολιτική σωστή. Παρά την αμφισβήτηση η την πολεμική. Αυτό όλο και πιο πολύ θα επιβεβαιωνεται όσο η συντηρητική ξενοφοβικη πολιτική της Νέας Δημοκρατίας θα συσωρευει προβλήματα.
Ακόμη την βαθειά ευγνωμοσύνη μου για τους συνεργάτεςμου. Τον Κώστα, την Φυλλις, την Σοφία και αργότερα τον Μάριο. Για την ποιότητα της δουλειάς τους, τις ατελείωτες ώρες εργασίας μαζί μου, αλλά κυρίως για την αγάπη τους και την με κάθε τρόπο συμπαράσταση τους.
Ευχαριστίες ωφειλω στους εργαζόμενους στην Γενική Γραμματεία για την προσήλωση τους και την άριστη συνεργασία.
Και ασφαλώς στους συνεργάτες στα γραφεία των υπουργών, τους Διεθνείς οργανισμούς και σε δεκάδες ακόμη που πάντα θα θυμάμαι με αγάπη και εκτίμηση.
Συνεχίζουμε…
Οι φώτο με τους συνεργάτες μου.»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ