Κυριακή, 20/09/2020

Χρήστος Γεωργοκίτσος : Ο δόκιμος αστυφύλακας από την Πρέβεζα διαπρέπει στην Ελληνική Αστυνομία αλλά και στο τρίαθλο

Ο Χρήστος Γεωργοκίτσος είναι από τα παιδιά που μας κάνουν να καμαρώνουμε την γενιά του. Με τον αδαμάντινο χαρακτήρα του κερδίζει κάθε άνθρωπο που τον γνωρίζει και μας μαθαίνει πως με το ήθος μπορούμε να πετύχουμε στη ζωή.

Δόκιμος αστυφύλακας αλλά και αθλητής ο  Χρήστος Γεωργοκίτσος  συμμετείχε στην Ολυμπιακή διαδρομή Τριάθλου της Σύρου, το Olympic Distance Syrathlon, το οποίο περιελάμβανε sprint Triathlon 750 μέτρα κολύμβηση 20χλμ ποδήλατο και 5 χλμ τρέξιμο και στο οποίο διέπρεψε καθώς βρήκε πρώτος.

Το νεαρό στέλεχος της Ελληνικής Αστυνομίας από την Πρέβεζα δεν σταμάτησε εκεί αφού συμμετείχε σε διοργάνωση εκτός συνόρων και συγκεκριμένα στο Λονδίνο, όπου μαζί  με τους συναθλητές του Κωνσταντίνο Φίλιο και Αχιλλέα Τσιργή με τα χρώματα του Ναυτικό Όμιλου Σύρου και τη στήριξη της ΕΟΜοΠ κατέκτησαν την 13η θέση της γενικής κατάταξης στο Sprint Replay ανάμεσα σε 340 αθλητές υψηλού επιπέδου.

Σε μεγάλη αυτή διοργάνωση στο Λονδίνο συμμετείχαν συνολικά 11.000 αθλητές και αυτό είναι κάτι που κάνει την επιτυχία αυτών των παιδιών ακόμα μεγαλύτερη.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ