ΝΟΥΣΙΑΣ ΟΡΕΣΤΗΣ : Υποψήφιος με το ΚΚΕ(μ-λ) στην εκλογική περιφέρεια της Πρέβεζας

 

   Ο Ορέστης Νούσιας, γεννήθηκε στην Αθήνα και στην ηλικία του ενός έτους μετακόμισε στην Πρέβεζα όπου και παρέμεινε μέχρι να τελειώσει το σχολείο.  Κατάγεται από το χωριό Καμαρίνα-Ζάλογγο όπου και συνέδεσε τα παιδικά του χρόνια με την όμορφη φύση της Ηπείρου και τους ιδιαίτερους ανθρώπους της. Από τα μαθητικά του χρόνια συμμετείχε σε τοπικές κινητοποιήσεις, ενάντια στην βάση του Ακτίου και ήρθε σε μία πρώτη επαφή με τις ιδέες του μαρξιστικού λενινιστικού κινήματος στην Ελλάδα από τον Παύλο Παυλίδη μέλους της ΠΠΣΠ στην θεσ/νίκη, πατέρα του αδερφικού του φίλου ώς και σήμερα. Στα φοιτητικά του χρόνια συμμετείχε ενεργά στο κίνημα ενάντια στην αναθεώρηση του άρθρου 16 και του νόμου πλαίσιο το 2006-2007 και πάλεψε ώστε να διατηρηθεί ο δημόσιος και δωρεάν χαρακτήρας της εκπαίδευσης. Γνώρισε το ΚΚΕ(μ-λ) το 2009 και οργανώθηκε στις γραμμές του, μία οργάνωση που ποτέ δεν θαμπώθηκε από τις εύκολες “λύσεις”,την οργάνωση του Γιάννη Χοτζέα και του Πολύδωρου Δανιηλίδη, μία οργάνωση που κατήγγειλε τον εκφυλισμό του κομμουνιστικού κινήματος και που έβαλε και βάζει όλες τις δυνάμεις της ώστε να οικοδομηθεί ένα σύγχρονο επαναστατικό κομμουνιστικό κίνημα. Μέσα από τις γραμμές της, έχει συμμετάσχει σε όλους τους μεγάλους αγώνες από το 2009 ώς σήμερα. Θα βρίσκεται με κλιμάκιο του ΚΚΕ(μ-λ) την Τρίτη 1/7 στις 7 και μισή έξω από τα δικαστήρια για να έρθει σε επαφή με κόσμο και να μοιράσει το υλικό της οργάνωσης.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Πρόσληψη 35 ατόμων ΙΔΟΧ για την καθαριότητα σχολικών μονάδων από τον Δήμο

05/08/2022, 11:30 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εξαιρετικές ερμηνείες από το κουαρτέτο εγχόρδων στο Βοτανικό Κήπο

05/08/2022, 11:24 πμ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

“ Αγιαντζίκ-Αρχάγγελος δυο πατρίδες” στο Δημοτικό Σχολείο Αρχαγγέλου

05/08/2022, 11:00 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

“Μικρά Ασία, η γη μας”  στο Αρχαίο Ωδείο Νικόπολης 

05/08/2022, 10:58 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Την Δευτέρα 8 Αυγούστου ξεκινάει ο δεύτερος ψεκασμός του προγράμματος δακοκτονίας στην Π.Ε. Πρέβεζας

05/08/2022, 10:53 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Σε αυτά τα σχολεία θα λειτουργήσει το νέο διευρυμένο Ολοήμερο σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία μέχρι 5:30μμ

04/08/2022, 1:00 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites