ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ  ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ του Δημήτρη  Παππά, Δημ. Συμβούλου Δήμου Πρέβεζας

Η Νέα  Δημοκρατία  ήταν, είναι και  θα είναι κεντροδεξιό  κόμμα, πατριωτικό, φιλολαϊκό  και φιλελεύθερο. Είναι η Χριστιανοδημοκρατική  Ευρωπαϊκή Κεντροδεξιά και εκφράζει το σύνολο των  κοινωνικών στρωμάτων της ελληνικής κοινωνίας που προσδοκούν  ένα ασφαλέστερο και παραγωγικότερο μέλλον για τους ίδιους και  τα παιδιά τους.

Ποτέ  η Νέα  Δημοκρατία  δεν περιορίσθηκε  μόνο στα όρια της  Δεξιάς. Βέβαια, πάντα  αφομοίωνε μέσα της και  σεβόταν τους γνήσιους εκφραστές  αυτής της τάσης, όχι των ακραίων  ασφαλώς. Η Ελλάδα σήμερα έχει ανάγκη  από τη νηφάλια, υπεύθυνη και σύγχρονη κεντροδεξιά  Νέα Δημοκρατία. 

Από  τη νομιμοποίηση  του ΚΚΕ, την καθιέρωση  της δημοτικής και την ένταξη  στην ΕΟΚ, μέχρι την ιδιωτικοποίηση  της Ολυμπιακής και τις επενδύσεις στο  Ελληνικό, στο λιμάνι του Πειραιά και στα  περιφερειακά αεροδρόμια, η διαδρομή της Ν.Δ. απαντά  από μόνη της.

Η  Ν.Δ.  έχει ανάγκη  από το άνοιγμα  στην κοινωνία, γιατί  ένα μεγάλο κόμμα πρέπει  να διευρύνεται και να ανανεώνεται. Αυτό  βέβαια δεν σημαίνει ότι εγκαταλείπουμε αρχές και αξίες  της παράταξης, ούτε ότι αγνοούμε όσοι στάθηκαν στυλοβάτες  της Ν.Δ. όλα αυτά τα χρόνια.

Ταυτόχρονα  τιμά και αναγνωρίζει  την διαχρονική προσφορά  όλων όσων προσέφεραν στην  Παράταξη και την Πατρίδα, καθώς  συνεκτικό στοιχείο της Ν.Δ. είναι  ο σεβασμός στην ιστορία της, τους αγώνες  και την προσφορά των αγνών αγωνιστών.

Η  παράταξη  διαχρονικά  διαπνέεται από  το στοιχείο της  ενότητας, την ταύτιση  και την συνεννόηση στις  ιδεολογικές αρχές και αξίες  της και συστρατευόμαστε όλοι  στο πλευρό του εκάστοτε Πρόεδρου.

Δεν  μπορούμε  να τους εκφράσουμε  πολιτικά όλους, αλλά  θα πρέπει να δουλέψουμε  για όλους.

Πιστεύω  ότι όλοι  μαζί πρέπει  να προχωρήσουμε  για το αύριο της  Νέας Ελλάδας με οδηγό  τον αρχηγό μας Κυριάκο Μητσοτάκη  και αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Το έθιμο με τα πολυσπόρια

20/11/2023, 11:54 πμ

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Η Απελευθέρωση της πόλεως τοπική εορτή (του Θεόδωρου Δράκου)

24/10/2023, 8:56 μμ

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Στοιχεία και μαρτυρίες για τη Νικόπολη στη γραμματεία της βυζαντινής εποχής (Β΄Μέρος)

24/10/2023, 7:46 μμ

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Στοιχεία και μαρτυρίες για τη Νικόπολη στη γραμματεία της βυζαντινής εποχής

23/10/2023, 3:31 μμ

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Παναγία η Πρεβεζάνα

14/08/2023, 9:35 μμ

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Αντί επικηδείου για τον Γιώργο Ι. Μουστάκη

20/07/2023, 12:20 μμ

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Τουρκική Εισβολή στη Κύπρο. 49 χρόνια Κατοχής (του Γιάννη Γιώτη)

20/07/2023, 11:00 πμ

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Πνιγμοί στην θάλασσα και ασφαλής κολύμβηση (του Απόστολου Κατσανάκη)

18/07/2023, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites