Δευτέρα, 16/09/2019

Διαδικτυακή φωτογραφική καμπάνια με θέμα την Ήπειρο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δίκτυο Νέων Ηπείρου είναι μία νεοσύστατη ομάδα που απαρτίζεται από νέες και νέους από όλες της περιοχές της Ηπείρου. Σκοπός μας είναι η ενίσχυση, και η ανάδειξη της τοπικής κοινωνίας, και της Ηπείρου στο σύνολο, έχοντας σαν κεντρικό άξονα δράσης τους νέους, αλλά και την ευαισθητοποίηση τους για τον τόπο τους.
Σε αυτά τα πλαίσια διεξάγουμε μια διαδικτυακή φωτογραφική καμπάνια με θέμα την Ήπειρο. Συγκεντρώσαμε φωτογραφικό υλικό από τον ΦΩΣΠΙ (Φωτογραφικός Σύλλογος Πανεπιστημίου Ιωαννίνων), την ΕΦΕ Πρέβεζας (Ελληνική φωτογραφική εταιρία) καθώς και από άλλους φωτογράφους από όλη την ήπειρο, το οποίο πρόκειται να αναρτηθεί σταδιακά από τις 10 έως τις 20 Ιουνίου στη σελίδα μας, στο facebook καθώς και στο προφίλ μας στο Instagram.
Αν επιθυμείτε να ενισχύσετε την καμπάνια μας μπορείτε να στείλετε το υλικό σας, με το ονοματεπώνυμο, και την τοποθεσία που τραβήξατε τη φωτογραφία στο mail μας (epirusyouthnetwork@gmail.com).
Σύντομα θα σας ενημερώσουμε για νεότερες δράσεις μας.

Με τιμή,
Δίκτυο Νέων Ηπείρου

Facebook: https://www.facebook.com/%CE%94%CE%AF%CE%BA%CF%84%CF%85%CE%BF-%CE%9D%CE%AD%CF%89%CE%BD-%CE%97%CF%80%CE%B5%CE%AF%CF%81%CE%BF%CF%85-Epirus-Youth-Network-776581659366422/

Instagram: https://www.instagram.com/epirus_youth_network/?hl=el

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ