Κυριακή, 20/09/2020

Παρασκευή (Βιβή) Τσιρώνη-Σταύρου : Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Πρέβεζας με τους Ορίζοντες Ηπείρου και τον Σπύρο Ριζόπουλο

Εκφράζοντας την αγωνία μου για το μέλλον του τόπου μου και με γνώμονα το κοινό καλό και την διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά, αποφάσισα να συμμετάσχω στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στις 26 Μαΐου 2019 ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας με τον συνδυασμό «Ορίζοντες Ηπείρου » και επικεφαλής τον Σπύρο Ριζόπουλο.

Κοιτάζω τους πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας πέρα από κομματικές πεποιθήσεις και ιδεολογικές τοποθετήσεις για να  ξεκολλήσουμε από το τέλμα , να αντιστρέψουμε τη φθίνουσα πορεία της Ηπείρου που είναι τελευταία στην ανάπτυξη και πρώτη στην ανεργία ,ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα  με σημαντικές κοινωνικές προεκτάσεις.

Στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές ζητώ να με εμπιστευτείτε με την ψήφο σας , για να ανοίξουμε νέους Ορίζοντες και να δημιουργήσουμε αξία για όλους , χωρίς αποκλεισμούς και εξαιρέσεις για την χάραξη ολοκληρωμένων και συνεκτικών στρατηγικών λύσεων βιώσιμης ανάπτυξης της Ηπείρου συνολικά .

Βιογραφικό σημείωμα: 

Κατάγεται από τις Παπαδάτες του Δήμου Ζηρού και κατοικεί στην Πρέβεζα τα τελευταία είκοσι χρόνια. Είναι παντρεμένη με τον Κώστα Σταύρου επαγγελματία και Πρόεδρο του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας με τον οποίον έχουν αποκτήσει δύο παιδιά τον Αλέξανδρο και την Κατερίνα.

Απόφοιτος του τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών, σπούδασε «Όψεις προσφυγικού φαινομένο» στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο , η Παρασκευή (Βιβή) Τσιρώνη έχει παρακολουθήσει το πρόγραμμα «Εκπαίδευση εκπαιδευτών Ενηλίκων» του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει επιμορφωθεί στις Αρχές Εκπαίδευσης Ενηλίκων και στην Εκπαίδευση και Διοίκηση στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας.
Έχει εργαστεί ως Κοινωνιολόγος στο τμήμα Πρόνοιας του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας και σήμερα εργάζεται ως Διοικητική Υπάλληλος στο Δήμο Λευκάδας.

Στις Περιφερειακές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 26 Μαΐου του 2019, θα είναι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας με τον συνδυασμό «Ορίζοντες Ηπείρου» και επικεφαλής τον Σπύρο Ριζόπουλο.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Facebook : https://www.facebook.com/vivitsironi.orizontes.epirou/

Τηλέφωνο : 6949445059

email : par.tsironi@gmail.com

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ