“Βαρύ κατηγορώ” κατά του Δημάρχου από την Στέλλα Βαρτελάτου

Την παραίτηση της από την “Δημοτική Συνεργασία” ανακοίνωσε και επίσημα η Δημοτική Σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Στέλλα Βαρτελάτου. Στην επιστολή της προς το Δημοτικό Συμβούλιο η κ. Βαρτελάτου εκφράζει όλη της την πικρία για την παράταξη, με την οποία σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις έδωσε μάχη και εκλέχθηκε Δημοτική Σύμβουλος, ενώ αφήνει να εννοηθεί ότι ουσιαστικά δεν πρόκειται για παραίτηση, αλλά για απομάκρυνση ενός “Ξένου σώματος” . “Η παραίτηση από την Παράταξη ‘Δημοτική Συνεργασία’ που σας κοινοποιώ με την παρούσα επιστολή θα φανεί εν πρώτοις στη σκέψη σας ότι αποτελεί το τυπικό επισφράγισμα της απομάκρυνσης ενός «ξένου σώματος», όπως ορισμένοι με αποκαλέσατε” αναφέρει μεταξύ άλλων και συνεχίζει  “Ωστόσο θα αντιληφθείτε ότι δεν πρόκειται για απλή υπόθεση διότι η εκλογή μου ταυτίζεται με την αφετηρία της Δημοτικής Συνεργασίας, την Παράταξη που δημιούργησε ο κος Μπαΐλης το 2010 για να διεκδικήσει τον Καλλικρατικό Δήμο Πρέβεζας, την πορεία προς τις δεύτερες εκλογές και την μετέπειτα συνέχεια της Δημοτικής Αρχής που φτάνει έως τη παρούσα χρονική στιγμή.”

Στη συνέχεια η κ. Βαρτελάτου κάνει μία αναδρομή στα χρόνια που ξεκίνησε η συνεργασία της με την παράταξη του νυν Δημάρχου υπογραμμίζοντας πως ορόσημο της συνεργασίας της με την Δημοτική Συνεργασία αποτέλεσε η καθαίρεση από Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων σε μία περίοδο που, κατά την ίδια, είχε ξεκινήσει να παράγει έργο, να αξιοποιεί τις μελέτες που υπήρχαν στο αρχείο, να βάζει μια τάξη, να οργανώνει με χαρτί και μολύβι ένα όραμα. Ένα όραμα “όπου ο κος Μπαΐλης κατάφερε να μου δηλητηριάσει μαζί με την φλόγα που φούντωνε μέσα μου για ΠΡΟΣΦΟΡΆ” τονίζει και προσθέτει  “Όλα τα παραπάνω αρχίζουν χρονικά όταν αναλαμβάνω τον Σεπτέμβριο του 2014 Αντιδήμαρχος με εκτελεστικές αρμοδιότητες με τον κο Μπαΐλη να ακυρώνει τον ρόλο μου επιλέγοντας να είμαι άμισθη ενώ ο δικός μου στόχος είναι η αποκλειστική ενασχόληση καθώς δεν διέθετα άλλους πόρους βιοπορισμού. Στο πλαίσιο αυτό ο κος Μπαΐλης δεσμεύεται να με στηρίξει να εκλεγώ αντιπρόεδρος στον ΦΟΣΔΑ, προκειμένου να έχω μια ελάχιστη αντιμισθία (λιγότερα από 300 ευρώ) αλλά όπως αποδείχτηκε, την ίδια υπόσχεση είχε δώσει και σε άλλο Σύμβουλο τον οποίο στην προηγούμενη θητεία διατήρησε 3,5 χρόνια έμμισθο Αντιδήμαρχο” ενώ σημειώνει πως, ο κος Μπαΐλης μεθόδευσε ένα τύπου λαϊκό δικαστήριο μέσω της Παράταξης προκειμένου να στοχοποιηθεί, να εγκαταλείψει το όραμα της και να εκδιωχθεί. Μεθόδευση στην οποία, όπως πιστεύει η ίδια,  δυστυχώς η πλειοψηφία των Δημοτικών Συμβούλων παρασύρθηκε.

“‘Έκτοτε και για τα επόμενα 4 χρόνια με αδρανοποίησε και φρόντισε να απαξιώσει κάθε μετέπειτα συμμετοχή μου στην Παράταξη. Στην εύλογη απορία γιατί δεν αντέδρασα εκείνη την χρονική στιγμή η απάντηση, εξακολουθεί και είναι απλή: γνωρίζοντας πλέον ψυχολογίες και χαρακτήρες ανησυχούσα για τυχόν στοχοποίηση της οικογένειας μου από ανθρώπους που είχαν επιδείξει μικροψυχία απέναντι μου. Κατόπιν τούτου, αυτό που ξεκίνησα το 2010 με πολλά όνειρα, προσδοκίες και όρεξη για δουλειά αλλά και την αυταπόδεικτη φιλοδοξία ως μέλος της νέας ΓΕΝΊΑΣ για προκοπή στον τόπο μου, χάρη στην ατολμία, την μικροπολιτική αντίληψη, την ευθυνοφοβία, την αβελτηρία του κου Μπαΐλη, η άλλοτε ελπιδοφόρα Παράταξη κατάντησε να είναι ένα θέατρο σκιών. Σήμερα πια, ο κος Μπαΐλης και οι στενοί του συνεργάτες αποτελούν απλά ένα σύστημα παροχής διευκολύνσεων και ψηφοθηρίας. Επομένως κύριε Δήμαρχε, αναρωτιέμαι, διατελέσατε Δήμαρχος Λούρου από το 2002 και Δήμαρχος Λούρου, Πρέβεζας και Ζαλόγγου από το 2010. Τι πιστεύετε ότι δεν έχετε κάνει μετά από 17 χρόνια αυτοδιοικητικής εξουσίας και ποιος ευθύνεται για την αδυναμία να υλοποιήσετε και να ολοκληρώσετε το έργο σας; Αν όχι εσείς αποκλειστικά; ποιο ηθικό ή πολιτικό επιχείρημα, σας καθιστά αξιόπιστο όταν τα τελευταία χρόνια αποδομήσατε τους ανθρώπους της Παράταξής μας με μόνο σκοπό να παραμείνετε εσείς επικεφαλής της. Η εμμονή σας στο Δόγμα «μετά από εμένα το χάος», δεν μπορεί παρά να με βρίσκει αντίθετη, να με στεναχωρεί για λογαριασμό όσων πίστεψαν στο εγχείρημα και να με απογοητεύει.” τονίζει και καταλήγει με την φράση  “Οι αγώνες των ανθρώπων που βλέπουν πρώτα το καλό δεν σταματάνε ποτέ και τους δικούς μου θα τους συνεχίζω.”


1 σχόλιο για ““Βαρύ κατηγορώ” κατά του Δημάρχου από την Στέλλα Βαρτελάτου”

  1. Ο/Η Νο λέει:

    Η επόμενη δήλωση θα είναι σε 4 χρόνια…

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites