Παρασκευή, 07/08/2020

Απαγόρευσαν στους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας να παρελάσουν, αλλά τελικά εκείνοι παρέλασαν

Πρωτοφανής για τα εκπαιδευτικά δεδομένα χαρακτηρίζεται η ενέργεια ορισμένων, να απαγορεύσουν στους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας, να παρελάσουν και να τιμήσουν την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Ο λόγος της απαγόρευσης ήταν η κατάληψη που έκαναν την περασμένη εβδομάδα οι μαθητές, διαμαρτυρόμενοι για τις αλλαγές που προωθεί το Υπουργείο Παιδείας στο εκπαιδευτικό σύστημα και συγκεκριμένα στο Λύκειο.

Παρά το γεγονός ότι τους απαγορεύθηκε, τα παιδιά αντέδρασαν και με την προτροπή των γονιών τους πήραν την πρωτοβουλία να παρελάσουν μόνα τους χωρίς τη συνοδεία εκπαιδευτικών, για να τιμήσουν την εθνική μας επέτειο. Ωστόσο λίγο πριν την παρέλαση κι ενώ οι μαθητές είχαν παραταχθεί κανονικά, οι τελετάρχες τους ενημέρωσαν ότι, απαγορεύεται να παρελάσουν. Τελικά, έπειτα από παρέμβαση των γονέων και αφού αποφάσισαν να τους συνοδεύσουν, οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου παρέλασαν κανονικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 σχόλια για “Απαγόρευσαν στους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας να παρελάσουν, αλλά τελικά εκείνοι παρέλασαν”

 1. Ο/Η Αποστόλης Μελίγας λέει:

  Ωραίο ρεπορτάζ… ποιος το απαγόρευσε δε μπήκατε σε διαδικασία να μάθετε! πολύ δύσκολο θα ήταν! ούτε τους μαθητές ρωτήσατε? να κάνετε μια αρχή….

  1. Ανδριάνα Σολδάτου Ο/Η Ανδριάνα Σολδάτου λέει:

   Ευχαριστούμε πολύ για την επισήμανση.

 2. Ο/Η Κώστας Παπανικολάου λέει:

  Μακράν το χειρότερο σχολείο.αθλια το πολιτικοποιουν κάποιοι ΜΙΚΡΟΙ άνθρωποι αποκλειστικά και μόνο για προσωπικα και αναχρονιστικά ιδεολογικά οφέλη.δυστυχως κάνεις ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ δεν μπήκε στον κόπο να ελέγξει την συμπεριφορά τους αλλά και την εν γένει επαγγελματική τους υπόσταση.ΒΟΑ Ο ΤΟΠΟΣ για τα ιδιαίτερα όλων αυτών των επαγγελματιών επαναστατών.κριμα στα παιδιά.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ