Δευτέρα, 18/03/2019

Στο Διεθνές Σεμινάριο Ομαδικής Αισθητικής Γυμναστικής συμμετείχε η προπονήτρια του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου «Κλεοπάτρα» Βάσω Ζαντραβέλη

Ένα πολύ επιτυχημένο Σεμινάριο Ομαδικής Αισθητικής Γυμναστικής σε Εθνικό και Διεθνές επίπεδο πραγματοποιήθηκε  στις 5-6-7 Οκτωβρίου στην Γλυφάδα, με γυμνάστριες απ όλον τον κόσμο και την Ελλάδα.  Η προπονήτρια του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Πρέβεζας «Κλεοπάτρα» κ. Ζαντραβέλη Βασιλική που είναι ήδη εθνική  κριτής και προπονήτρια πήρε μέρος για να ενημερωθεί σχετικά με τις αλλαγές στον κώδικα του αθλήματος και τα νέα προγράμματα Το σεμινάριο γίνεται κάτω από την αιγίδα της παγκόσμιου ομοσπονδίας IFAGG πουρουσία όλου του Διοικητικού της Συμβουλίου με επικεφαλής την πρόεδρό της κα Tatiana Myrochnichenko και διοργανωτή το member-A και εκπρόσωπο του αθλήματος για την Ελλάδα, η Γυμναστική Ένωση Λάρισας Γ. Ε. Λ..  Το σεμινάριο  θα ολοκληρωθεί την Κυριακή .ΟΙ εισηγήτριες του σεμιναρίου Meri Trio και Ελένη Μακρή ενημέρωσαν για τον νέο κώδικα και τα νέα προγράμματα για τους Μεσογειάκους του 2019 που θα γίνουν στην Αθήνα.


Στο εθνικό σεμινάριο διδάσκει και η Ελληνίδα καθηγήτρια και εισηγήτρια της Γυμναστικής Ακαδημίας Αθηνών κα Δέσποινα Τσοπάνη.
Ο πρόεδρος της Γ. Ε. Λ. κος Γεώργιος Βαϊόπουλος δήλωσε απόλυτος ικανοποιηποιημένος από το σεμινάριο πού παρακολούθησαν περιπου 70 άτομα. Το Εθνικό σεμινάριο παρακολούθησε και η πρωταθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής του Αζερμπαιτζάν και ολυμπιονίκης  Marina Durunta.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ