ΠΡΕΒΕΖΑ : Ο Κωνσταντίνος Κατσαμώρης για τις εκλογές στο ΤΕΕ

Mε αφορμή δημοσιεύματα που έλαβαν το φως της δημοσιότητας και τα οποία με παρουσιάζουν ως το πρόσωπο που διατήρησα αποσχιστική τάση από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας, χωρίς την επίσημη στήριξη της, κάνοντας συμμαχία με τον ευρύτερο χώρο που στηρίζεται από τον Σύριζα, οφείλω στον εαυτό μου, στους συναδέλφους που με τίμησαν με την ψήφο τους αλλά και στην παράταξη μου να διευκρινίσω τα εξής:
Στις πρόσφατες εκλογές του ΤΕΕ συνέβησαν τα εξής:
Η παράταξη της ΔΚΜ ,που στηρίζεται από την ΝΔ , έλαβε 41 ψήφους και έλαβε 2 έδρες .Εκλέχθηκαν οι κ.κ Κατσαμώρης Κωνσταντίνος (30ψ) και Δαρδαμάνης Ιωάννης(26ψ) υπεύθυνος της ΝΔ. Στην πορεία ο κ. Δαρδαμάνης αποχώρησε και την θέση του έλαβε ο κ. Βέργος Ιωάννης (18ψ).
Το ψηφοδέλτιο Ενωτική Πρωτοβουλία Μηχανικών έλαβε 31 ψήφους με 1 έδρα και εκλέχθηκε ο κ. Ανωγιάτης Θανάσης(21ψ).
Η παράταξη του Κινήματος Αλλαγής έλαβε 22 ψήφους με 1 έδρα και εκλέχθηκε ο κ. Τσούτσης Χρήστος(13ψ).
Το Ανεξάρτητο Ψηφοδέλτιο έλαβε 12 ψήφους όσους και η Πανεπιστημονική. Μετά από κλήρωση έλαβε 1 έδρα το Ανεξάρτητο Ψηφοδέλτιο και εκλέχθηκε ο κ. Παπάζογλου Σταύρος(12ψ).
Από τα παραπάνω γίνεται σαφές ότι το ψηφοδέλτιο της ΔΚΜ ήρθε πρώτο σε ψήφους και επίσης ο κ. Κατσαμώρης Κώστας έλαβε τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων(30ψ).
Είναι βέβαιο ότι οι άνθρωποι οι οποίοι συμμετέχουν σε εκλογικές διαδικασίες, έχουν στόχο την προσφορά , την νίκη του ψηφοδελτίου στο οποίο συμμετέχουν καθώς και την εκλογή τους.
Με γνώμονα τα παραπάνω, θέλησα να διεκδικήσω την θέση του Προέδρου διότι πιστεύω και πίστευα ότι η ΔΚΜ δικαιούνταν την θέση αυτή εφόσον ήταν το ψηφοδέλτιο που έλαβε τις περισσότερες ψήφους. Και πως αυτό θα επιτυγχάνονταν αν και κάποιος από τους συναδέλφους που εκλέχτηκαν με τα άλλα ψηφοδέλτια δεν με στήριζαν εφόσον στους 5 είχαμε μόνο 2 εκλεγμένους; (Κατσαμώρης και Βέργος). Η έκπληξη δεν ήταν που ο κ. Ανωγιάτης -ο οποίος είναι εξαίρετος συνάδελφος, επιστήμονας και άνθρωπος – με ψήφισε για Πρόεδρο , ήταν που το δεύτερο εκλεγμένο μέλος της ΔΚΜ ψήφισε υποψήφιο από άλλο ψηφοδέλτιο.
Άρα:
Ποιος διατήρησε αποσχιστική τάση;
Ποια ΔΚΜ στήριξε τον κ. Παπάζογλου, όπως αναφέρει το δημοσίευμα; Η ΔΚΜ ήταν οι κ.κ Κατσαμώρης και Βέργος.
Παλαιότερα χρόνια που οι εκλεγμένοι με την ΔΚΜ ψήφιζαν για πρόεδρο τον εξαίρετο κατά τα άλλα συνάδελφο Κανιώρη Σπύρο, διατηρούσαν αποσχιστική τάση;
Πέρα όμως των παραπάνω και επειδή τα ΤΕΕ είναι ο επιστημονικός σύμβουλος του Κράτους, η πόλη μας έχει θέματα τα οποία πρέπει να αναδείξουμε , ο κλάδος μας έχει ιδίως αυτή την εποχή ,προβλήματα τα οποία πρέπει να επιλύσουμε θα πρέπει όλοι μας αλλά και κάποιοι ιδιαίτερα να αντιληφθούν ότι αυτό που προέχει είναι η επίλυση αυτών και όχι τα προσωπικά μας συμφέροντα.

Με εκτίμηση
Κατσαμώρης Κωνσταντίνος


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει η Διακομματική επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

16/04/2024, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με άρωμα Πρέβεζας στο MEGA Channel και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

16/04/2024, 12:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Φιλοσοφικό Καφενείο Πρέβεζας συναντά τον Κώστα Γανωτή

16/04/2024, 12:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αγωγή της Εθνικής Τράπεζας στον Δήμο Πάργας – Βαριά εκτεθειμένοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες

16/04/2024, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites