Νίκος Τζίμας : “Να πορευθούμε όλες και όλοι μαζί για την μεγάλη πολιτική αλλαγή στον τόπο μας”

ΜΗΝΥΜΑ ΥΠΟΨ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΟΔΕ ΝΔ ΠΡΕΒΕΖΑΣ , ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΖΙΜΑ

Συναγωνίστριες  & Συναγωνιστές

          Για μία ακόμη φορά,καλούμαστε , όλες και όλοι , να  συμβάλουμε με την συμμετοχή μας,στις εκλογές των κομματικών  μας οργανώσεων . Μια διαδικασία, που πάντα μέσα από αυτή,ξαναγεννιέται η  Παράταξή μας και θωρακίζεται με περισσότερη δύναμη και αισιοδοξία για  τις εκλογικές αναμετρήσεις που θα αντιμετωπίσει στο μέλλον .                                                                                                 

Πριν δυόμισι χρόνια , αναγνωρίζοντας  μου ,την σωστή , διαυγής και αταλάντευτη μακρόχρονη κομματική μου πορεία , μου  εμπιστευθήκατε ως μοναδικό υποψήφιο , την ύψιστη κομματική θέση , αυτή του Προέδρου  της Νομαρχιακής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας του Νομού μας .

Δεσμεύτηκα  για μία σειρά  θεμάτων , που με  υπομονή και επιμονή , έπρεπε  το καθένα , να προχωρήσει και  να υλοποιηθεί .

Έτσι , μαζί με  τους συνεργάτες  μου στην ΝΟΔΕ , εξυγιάναμε οικονομικά  την Οργάνωση , επιλύοντας οικονομικές εκκρεμότητες  και αποκτώντας μετά από ριζική ανακαίνιση των Γραφείων  της ΝΟΔΕ , μια έδρα με αξιόμαχα λειτουργικά χαρακτηριστικά .

Προχωρήσαμε στο άνοιγμα των Γραφείων των Δημοτικών Τοπικών Επιτροπών , Ζηρού και Πάργας . Γραφεία που ήταν κλειστά επί σειρά   πολλών ετών .

Εργαστήκαμε αυτά τα δυόμισι χρόνια , με υπευθυνότητα και με συνέπεια , προβάλλοντας τις αρχές και τις θέσεις  της Παράταξης . Πραγματοποιήσαμε πολιτικές και κοινωνικές εκδηλώσεις και δράσεις , ενώ βρεθήκαμε δίπλα στα προβλήματα όλων των πολιτών του Νομού.  

Δημιουργήσαμε νέους τομείς με ειδική αναφορά στα τοπικά θέματα . Καταγράψαμε και μεταφέραμε στην  Κεντρική Διοίκηση , προβλήματα κυρίως τοπικού ενδιαφέροντος αλλά και σε επίπεδο Νομού , συμβάλλοντας στην προβολή τους  και στην επίλυση κάποιων από αυτών .

H προσπάθεια μας , αποτυπώθηκε και αριθμητικά  , αφού συμβάλαμε σε σημαντικότατη αύξηση της δύναμης της Παράταξης σε συμβούλια τοπικών συνδικαλιστικών οργάνων , με αποκορύφωμα , την νικηφόρα πορεία , για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ , του ψηφοδελτίου που στήριζε η Νέα Δημοκρατία , μετά  από είκοσι τέσσερα χρόνια , στο Εμπορικό Επιμελητήριο Πρέβεζας .

 

 

 

Στην  πορεία  αυτή των δυομισι  χρόνων , υπήρξαν και  αστοχίες….αλλά ποιος δεν  κάνει , όταν δρα βέβαια…..όμως , με το  πνεύμα εξωστρέφειας και ενότητας , τελικά , πετύχαμε  πολλά…..και ευχαριστώ τους συνεργάτες μου πολύ γι’αυτό…σίγουρα βέβαια ,  μπορούμε πολλά περισσότερα……

Σας  καλώ όλες  και όλους , από  όλο τον νομό μας….από  το Ανώγειο μέχρι το Καναλάκι  και την Αγιά….και από την Μικρή  Λάκκα Σούλι μέχρι την Φιλιππιάδα και  την Πρέβεζα μας……να συμμετάσχετε μαζικά στις εσωκομματικές εκλογές της 13ης  Μαίου 2018 . Να  εκλέξετε τους Εκλέκτορες  για το επόμενο Συνέδριο , αλλά  πολύ περισσότερο , να εκλέξετε τον Πρόεδρο  και τα Μέλη της ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας , της ΝΟΔΕ που  θα κληθεί να δώσει τις μάχες για τις τέσσερις μεγάλες εκλογικές αναμετρήσεις  που έρχονται…..αρχικά με τις Εθνικές εκλογές , στην συνέχεια τις  Ευρωεκλογές και τέλος τις εκλογές για την Αυτοδιοίκηση πρώτου και δευτέρου βαθμού .

Συναγωνίστριες και Συναγωνιστές

Στο  βαθμό  που νομίζετε , ότι  έχω ανταποκριθεί , σε αυτά για  τα οποία δεσμεύτηκα και έπραξα , καθώς και στην ετοιμότητα  μου για νέες , νικηφόρες πορείες , σας ζητώ , με γνώμονα…..την εμπειρία , την συνέπεια , την υπευθυνότητα , την ανιδιοτέλεια αλλά και την αποτελεσματικότητα……να με εμπιστευθείτε…..και να πορευθούμε   όλες και όλοι μαζί για την μεγάλη πολιτική αλλαγή στον τόπο μας , να κάνουμε αυτοδύναμη κυβέρνηση την Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη , τον Αυριανό Πρωθυπουργό της χώρας .

 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ  ΓΕΩΡ. ΤΖΙΜΑΣ

Υποψήφιος Πρόεδρος ΝΟΔΕ ΝΔ Πρέβεζας


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΑΠΕΝΤΑΧΘΗΚΕ το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του Κλειστού Γυμναστηρίου στο 1 ο ΓΕΛ του Δήμου Πρέβεζας

30/01/2024, 1:04 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites