Σάββατο, 15/12/2018

ΠΡΕΒΕΖΑ : Ολόκληρη η πολυσυζητημένη μελέτη του Νίκου Μπελαβίλα για τα στρατόπεδα της πόλης

Πολύς ο λόγος τις τελευταίες ημέρες στην πόλη της Πρέβεζας για τα στρατόπεδα και τον τρόπο αξιοποίησης τους. Την περασμένη Δευτέρα 26 Μαρτίου κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, η Δημοτική Αρχή λαβωμένη, αφού ακόμα και Δημοτικοί της Σύμβουλοι είναι αντίθετοι, παρέλαβε την πρώτη φάση του Master Plan για το Στρατόπεδο Σολωμού και το Πεδίο Βολής.

Το Master Plan προβλέπει την κατεδάφιση των υφιστάμενων κτιριακών εγκαταστάσεων του Στρατοπέδου Σολωμού και την κατασκευή ενός φαραωνικού κτιριακού συγκροτήματος, το οποίο θα στεγάσει τουριστικές εγκαταστάσεις 5 *, ενώ για το Πεδίο Βολής την κατασκευή πολυτελούς Resort 5*. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ).

Κατά την διάρκεια της συζήτησης ήρθε στο προσκήνιο και η Μελέτη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου με επικεφαλής τον καθηγητή κ. Νίκο Μπελαβίλα (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) . Μάλιστα ο Δήμαρχος Πρέβεζας υπέπεσε σε ένα μεγάλο ατόπημα αφού χαρακτήρισε την συγκεκριμένη μελέτη «Έκθεση Ιδεών» απαξιώνοντας πλήρως τόσο τη Δομή του Πολυτεχνείου, όσο και προσωπικά τον κ. Μπελαβίλα.

Το mypreveza.gr σας παρουσιάζει ολόκληρη την μελέτη Μπελαβίλα για τα στρατόπεδα της πόλης και ότι αυτή προβλέπει για το Κάστρο του Αγίου Ανδρέα μιας και σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας, η συγκεκριμένη μελέτη θα είναι οδηγός για τις αλλαγές που θα γίνουν στο Στρατόπεδο Δούκα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ