Σάββατο, 23/02/2019

Σπύρος Κυριάκης : Ένας Πρεβεζάνος επιχειρηματίας με τον Αμερικανό Πρέσβη Geoffrey R. Pyatt στα Γιάννενα

Στα Ιωάννινα βρέθηκε την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018, ο Αμερικανός Πρέσβης Geoffrey R. Pyatt που το πρωί είχε διαδοχικές συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων, όπως τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη και τον δήμαρχο Ιωαννιτών Θωμά Μπέγκα. Το μεσημέρι της ίδιας μέρας, ο Αμερικανός Πρέσβης στην περιοχή του Φρόντζου, παρέθεσε γεύμα σε επιχειρηματίες της ευρύτερης περιοχής της Ηπείρου και είχε μαζί τους, μια ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων, σε ζητήματα αναφορικά με την ανάπτυξη της Ηπείρου και τις προοπτικές της.

Από το τραπέζι αυτό δεν θα μπορούσε να λείπει ένας καταξιωμένος επιχειρηματίας  από τον νομό Πρέβεζας, ο  Σπύρος Κυριάκης, ο οποίος μάλιστα δεν έχασε την ευκαιρία και απηύθυνε πρόσκληση προς τον Αμερικανό Πρέσβη να επισκεφθεί το Νομό Πρέβεζας. Ο κ. Geoffrey R. Pyatt έδειξε να τον ενδιαφέρει η προοπτική επίσκεψης στο νομό Πρέβεζας και είναι πολύ πιθανό, αυτή η επίσκεψη να πραγματοποιηθεί.

Εκτός από επιχειρηματίες της Ηπείρου στο γεύμα με τον Αμερικάνο Πρέσβη ήταν και η πρόεδρος του Σωματείου Καλλιπάτειρα Ηπείρου κ.Κατερίνα Μπότσιου, η οποία ως γνωστόν είναι και εκείνη από την Πρέβεζα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ