Τετάρτη, 12/08/2020

«Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ» : Τη Δευτέρα, 12 Μαρτίου, στις 12:00 μ.μ. θα ενεργοποιηθεί η δυνατότητα υποβολής αιτήσεων

Σε λειτουργία έχει τεθεί από την Πέμπτη ο ιστότοπος exoikonomisi.ypen.gr, μέσω του οποίου θα υποβάλλονται οι αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ». Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν μέσω αυτού να ενημερωθούν αναλυτικά για τις δυνατότητες που προσφέρει το πρόγραμμα, τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία ένταξης σε αυτό.

Υπενθυμίζεται ότι για την αξιολόγηση των αιτήσεων υπαγωγής στο πρόγραμμα θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για τον λόγο αυτό, κρίθηκε χρήσιμο οι ενδιαφερόμενοι (πρωτίστως οι ιδιώτες που δεν επιλέγουν να αξιοποιήσουν τις υπηρεσίες κάποιου επαγγελματία συμβούλου) να έχουν στη διάθεσή τους το Σαββατοκύριακο για να εξοικειωθούν με τη λειτουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Τη Δευτέρα, 12 Μαρτίου, στις 12:00 μ.μ. θα ενεργοποιηθεί η δυνατότητα υποβολής αιτήσεων.

Η Τεχνική – Κατασκευαστική Εταιρία  KALLINIKOS CONSTRUCTION του Πολιτικού Μηχανικού Διονύση Καλλίνικου έχει υλοποιήσει πληθώρα  έργων εξοικονόμησης ενέργειας και αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους θέλετε να κάνετε την αίτηση σας στο  πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ». Για πληροφορίες μπορείτε απευθυνθείτε στα γραφεία της εταιρίας Περδικάρη 2 & Σπηλιάδου στην Πρέβεζα ή στο τηλέφωνο 2682089303

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ