Ο Βουλευτής Πρέβεζας Κώστας Μπάρκας πρωταγωνιστής σε σποτ για την καταπολέμηση των διακρίσεων

Στη δημοσιότητα δόθηκε οπτικοακουστικό υλικό που ενημερώνει για την καταπολέμηση των διακρίσεων. Στο spot εμφανίζεται ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας.

«Τρία συναισθήματα  κινητοποιούν τον άνθρωπο: το μίσος, η άγνοια και η αγάπη. Η ρητορική του μίσους στρέφεται εναντίον της ανθρώπινης ζωής. Σηκώνει το χέρι και χτυπά το διαφορετικό, το άλλο. Και μη νομίζετε ότι σταματάει εκεί. Και τη γυναίκα θα χτυπήσει και το παιδί. Όποιος ή όποια σέβεται την ιστορία της χώρας μας, δεν έχει δικαίωμα να μην ομιλεί. Γιατί, δεν μπορούμε να λέμε σήμερα ότι δεν ξέρουμε, ότι έχουμε άγνοια.  Ξέρουμε και παραξέρουμε. Και καθημερινά γνωρίζουμε όλο και περισσότερα. Φροντίζουμε να δείξουμε, να φέρουμε στο φως το πρόσωπο εκείνων που είναι εχθροί της Δημοκρατίας» λέει ο Κώστας Μπάρκας.

Στη συνέχεια του μηνύματός του προς τους πολίτες της χώρας, ο Κώστας Μπάρκας αναφέρει «Δεν μπορεί να υπάρξει Δημοκρατία, χωρίς ο πολίτης, ο κάθε πολίτης να νιώθει ασφαλής στη χώρα του και ισότιμος, ανεξαρτήτως χρώματος, θρησκείας, κοινωνικής θέσης και  χρημάτων. Η κυβέρνησή μας τόσο καιρό φροντίζει να μην υπάρχουν πολίτες πολλών κατηγοριών, να μην υπάρχουν πολίτες υποβαθμισμένοι. Γιατί, εμείς ασκούμε κοινωνική πολιτική. Κοινωνική πολιτική, που γίνεται με σχέδιο. Παλεύουμε για αυτό. Να εξαφανιστεί η ρητορική του μίσους από τις γειτονιές, τα σπίτια, τις συνοικίες, τις πόλεις μας. Όλοι οι πολίτες αυτής της χώρας έχουμε τα ίδια δικαιώματα και τις ίδιες υποχρεώσεις. Λογικό δεν είναι;»

«Λογικό είναι και δεν αλλάζει» καταλήγει το σποτ.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΕΛΛΑΔΑ

Μίνι ανασχηματισμός στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη

03/01/2024, 6:04 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση ΕΛΣΤΑΤ – Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή στις διενεργούμενες Έρευνες

20/11/2023, 1:00 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επίσημη τελετή έναρξης στον Μύλο των Ξωτικών

20/11/2023, 12:40 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα τροχαίας σε όλη την επικράτεια κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

24/10/2023, 7:59 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλη την επικράτεια λαμβάνει η Ελληνική Αστυνομία κατά την περίοδο του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου

09/08/2023, 11:30 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοινώθηκε η νέα κυβέρνηση-Τα καινούργια πρόσωπα και τα νέα υπουργεία

26/06/2023, 5:55 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές χωρίς διόδια : Πότε θα είναι ελεύθερη η διέλευση

21/06/2023, 2:09 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας για τις εκλογές της Κυριακής 25ης Ιουνίου

21/06/2023, 1:51 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites