Καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ για έγγραφο του διοικητή του Νοσοκομείου Χατζηκώστα

Όταν χαλάνε τα ιατρικά μηχανήματα του νοσοκομείου το κόστος επισκευής θα καταλογίζεται στους χειριστές εργαζόμενους του νοσοκομείου. Αυτή είναι η “λύση” για τη νέα διακοπή ορθοπεδικών επεμβάσεων λόγω έλλειψης προϋπολογισμού του Νοσοκομείου “Χατζηκώστα”, σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ!

Διαβάστε τι καταγγέλλουν από την ΠΟΕΔΗΝ:

Είναι ασύλληπτες οι αποφάσεις διοικητών Νοσοκομείων για την αντιμετώπιση της οικονομικής στενότητας των Νοσοκομείων που διοικούν!!!

Βρήκαν τρόπο πώς να επισκευάζουν τα χαλασμένα ιατρικά μηχανήματα.

Επειδή οι προϋπολογισμοί των Νοσοκομείων δεν έχουν δυνατότητα επιδιώκουν να φορτώνουν την ευθύνη στους εργαζόμενους – χειριστές των μηχανημάτων και να καταλογίζουν στους ιδίους το κόστος της επισκευής.

Στο Νοσοκομείο ΧΑΤΖΗΚΩΒΣΤΑ Ιωαννίνων έγγραφο του Διοικητή προς τον Υπεύθυνο Βιοϊατρικής Υπηρεσίας και κοινοποίηση στους Συντονιστές Διευθυντές και Υπεύθυνους Ιατρικών Τμημάτων, στην Αν. Διευθύντρια Νοσηλευτική Υπηρεσίας και στις Προϊσταμένες Ιατρικών Τμημάτων, το οποίο σας κοινοποιούμε, με θέμα «καταγραφή ιατρικών μηχανημάτων – διαδικασία απόδοσης ευθυνών»,γνωστοποιεί ότι λόγω αύξησης των αναφορών για βλάβες στα ιατρικά μηχανήματα, θα ακολουθήσει μία διαδικασία διερεύνησης – απόδοσης ευθυνών στους χρήστες αυτών.

Η ευθύνη για την γνωστοποίηση των βλαβών με πιθανή υπαιτιότητα του χρήστη, ανατίθεται στο τμήμα Βιοϊατρικής τεχνολογίας. Σε περίπτωση υπαιτιότητας το θέμα θα παραπέμπεται στο Δ.Σ. προς επίπληξη ή επιβολή ποινής, καταλήγει στο έγγραφό του ο Διοικητής του Νοσοκομείου που κοινοποίησε παντού.

Ασύλληπτο!!!

Όταν χαλάει ένα μηχάνημα θα πληρώνει ο χειριστής την επισκευή του ή την αντικατάστασή του.
Θυμίζουμε ότι στο Νοσοκομείο ΧΖΑΤΖΗΚΩΣΤΑ Ιωαννίνων με έγγραφη εντολή Διοικητή για μεγάλο χρονικό διάστημα εφέτος δεν γινόταν τακτικές ορθοπεδικές χειρουργικές επεμβάσεις.
Λόγω της κατακραυγής ο Διοικητής τι κάνει τώρα που δεν υπάρχει ξανά μπάτζετ στον προϋπολογισμό του Νοσοκομείου; Δεν φτιάχνει νέο έγγραφο διακοπής των χειρουργείων. Έδωσε προφορική εντολή στον Συντονιστή Διευθυντή της Ορθοπεδικής Κλινικής ότι από 15 Νοεμβρίου έως τέλους του χρόνου λόγω έλλειψης μπάτζετ, θα σταματήσουν εκ νέου οι τακτικές ορθοπεδικές χειρουργικές επεμβάσεις. Περί αυτού ενημερώθηκαν οι ορθοπεδικοί ιατροί.

Βρίσκουν για όλα τρόπους.

Τα χαλασμένα ιατρικά μηχανήματα θα τα επισκευάζουν οι χειριστές. Τα μηχανήματα που μένουν στο χέρι λόγω παλαιότητας, θα καταλογίζουν την αγορά τους στους χειριστές.
Οι πολίτες που περιμένουν στη λίστα για ορθοπεδικές χειρουργικές επεμβάσεις, θα ταλαιπωρούνται, θα πονάνε, θα κινδυνεύει η ζωή τους.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ     ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Πηγή :iatropedia.gr


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Γιάννινα: Κλείνει Δημοτικό Σχολείο λόγω κρουσμάτων στρεπτόκοκκου

28/02/2024, 2:42 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Η μαγεία της ορεινής Ηπείρου σε ένα βίντεο

01/01/2024, 1:38 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Δημιουργία Συμμαχίας για τον Αμβρακικό

23/11/2023, 8:40 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Διαβούλευση για την ΟΧΕ «Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα, στη Φύση και στον Πολιτισμό στην Ήπειρο» στη ΠΠ 2021-2027

23/11/2023, 8:28 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην Ήπειρο – Συστάσεις στους πολίτες από την Περιφέρεια

21/11/2023, 3:07 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Νέες απόπειρες απάτης για δήθεν εξόφληση λογαριασμών από την Περιφέρεια Ηπείρου

21/11/2023, 3:00 μμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Εκδήλωση ενάντια στη χρήση δηλητηριασμένων δολωμάτων στην Άρτα

24/10/2023, 7:54 μμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Πλήθος κόσμου στη Ροδαυγή Άρτας για την 13η Γιορτή Κάστανου

23/10/2023, 4:20 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites