Τετάρτη, 23/09/2020

Σκηνές που κόβουν την ανάσα – 21 μαθητές Λυκείου απολαμβάνουν τη θέα στο Φαράγγι του Βίκου

Σκηνές που κόβουν την ανάσα, στο πιο εντυπωσιακό κομμάτι της Ελλάδας την Ήπειρο.

Δύο εντυπωσιακά βίντεο από μία μοναδική μαθητική εκδρομή στην ευρύτερη περιοχή του Ζαγορίου δημιούργησε ο Σύλλογος Γονέων του 2ου Λυκείου Βούλας.

Μαθητές της 1ης τάξης του 2ου Λυκείου Βούλας, σε εξαήμερη απόδραση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων, στο Φαράγγι του Βίκου, τη Δρακόλιμνη, το Βοϊδομάτη και τα Ζαγοροχώρια, τολμούν μία διαφορετική προσέγγιση των σχολικών εκδρομών, κοντά στα όρια.

Στο 1ο βίντεο θα δείτε μία τετράλεπτη περίληψη της εκδρομής, γυρισμένη με τα πιο σύγχρονα μέσα. Όπως θα παρατηρήσετε, η εκδρομή αυτή ξεφεύγει κατά πολύ από τις καθιερωμένες σχολικές εκδρομές, αφού δίνει στα παιδιά την μοναδική δυνατότητα να γνωρίσουν καλύτερα την Ελληνική φύση και ειδικά στην περιοχή της Ηπείρου όπου η φύση είναι κυριολεκτικά στα καλύτερα της.

Το βίντεο σε ένα μόλις μήνα από την δημοσίευση του στο youtube πλησιάζει τις 20 χιλιάδες προβολές, ενώ έχει αποσπάσει θετικά σχόλια ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζει αυτό του … Happy Traveller Ευτύχη Μπλέτσα.

Ευτύχης Μπλέτσας
Θεϊκό! το αγαπημενο μου μερος στην Ελλάδα σε ενα φανταστικο βίντεο!! Μακάρι να εμπνεύσετε κι άλλα σχολία να οργανώσουν τετοιες φυσιολατρικές εκδρομές! Μπράβο!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ