ΗΠΕΙΡΟΣ : Πρόγραμμα ενίσχυσης αγροτικών συνεταιρισμών και κοινωνικών συνεταιριστικών επιχειρήσεων

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΔΡΑΣΗ <<ΝΕΟΦΥΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ>>
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών <<ΑΠΟΣΤΟΛΗ>> σε συνεργασία και χρηματοδότηση του Διεθνούς Ανθρωπιστικού
Οργανισμού International Orthodox Christian Charities –IOCC διενεργεί πρόγραμμα ενίσχυσης αγροτικών συνεταιρισμών και κοινωνικών συνεταιριστικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον αγροδιατροφικό τομέα.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν αποκλειστικά και μόνο συνεταιρισμοί και κοινωνικές συνεταιριστικές επιχειρήσεις , που έχουν κλείσει δύο διαχειριστικές χρήσεις , με ετήσιο κύκλο εργασιών μέχρι 1.500.000 ευρώ και εδρεύουν στους νομούς Ιωαννίνων ,Κοζάνης ,Καστοριάς, Γρεβενών, Θεσπρωτίας, Πρέβεζας, Τρικάλων,Καρδίτσας, Άρτας, Ευρυτανίας, και Αιτωλοακαρνανίας .

Σκοπός του προγράμματος είναι η στήριξη βελτιωτικών δράσεων έως εννέα συνεταιρισμών και ΚΟΙΝΣΕΠ που αφορούν διαδικασίες παραγωγής, τυποποίησης,και προώθησης προϊόντων τους ,με δωρεά εξοπλισμού.
Οι εγκεκριμένες δαπάνες αφορούν χρηματοδότηση εξοπλισμού έως 100% με ανώτερο όριο χρηματοδότησης ανά ωφελούμενο έως του ποσού των 10.000 ευρώ,
(συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).
Οι ωφελούμενοι που θα ενισχυθούν από το πρόγραμμα θα δωρίσουν αμέσως μετά την παραλαβή του εξοπλισμού προϊόντα τους με λιανική αξία ίση με το 10% της αξίας του εξοπλισμού που θα λάβουν από την ΑΠΟΣΤΟΛΗ , σε τοπικά ιδρύματα κοινωνικής πρόνοιας.

H υποβολή αιτήσεων θα γίνεται έως την Παρασκευή 08 / Σεπτεμβρίου,ώρα 15:00.

Η αίτηση αποστέλλεται σκαναρισμένη με υπογραφή του νόμιμου εκπροσώπου και τη σφραγίδα της επιχείρησης.. Το συνημμένο επιχειρηματικό σχέδιο αποστέλλεται ηλεκτρονικά σε μορφή pdf , μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και στις δύο ηλεκτρονικές διευθύνσεις: t.galdara@mkoapostoli.gr και d.katsivelaki@mkoapostoli.gr με την ένδειξη : ΑΙΤΗΣΗ –ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ 2017. Εναλλακτικά : με ταχυμεταφορά στα γραφεία της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ : Δέσπωςς Σέχου 37 , Πλατεία Κυνοσάργους ,ΤΚ 11743 Αθήνα

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση και πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στην ιστοσελίδα www.mkoapostoli.gr

 

Ετικέτες:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

“Μπαλάκι” έχει κάνει υπάλληλο του Δήμου Ιωαννιτών ο Μωυσής Ελισάφ

22/06/2021, 9:40 πμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης : “Τώρα είναι η ευκαιρία να επενδύσουμε σε ένα νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας με καταλύτη την τεχνολογία”

18/06/2021, 6:03 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Ο K. Μητσοτάκης επισκέφθηκε το Κέντρο Καινοτομίας και Ανάπτυξης της TeamViewer στα Γιάννενα

18/06/2021, 4:26 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

ΓΙΑΝΝΕΝΑ : Στο νέο Εμβολιαστικό Κέντρο ο Πρωθυπουργός Κυριακός Μητσοτάκης

18/06/2021, 12:06 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ : Εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με τη Γενική  Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου

18/06/2021, 11:17 πμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Στα Γιάννενα σήμερα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

18/06/2021, 9:04 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites