Η Στέλλα Βαρτελάτου το νέο πρόσωπο στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πρέβεζας

Παρά το ξήλωμα της από την θέση της Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων, φαίνεται πως οι σχέσεις μεταξύ του δημάρχου Πρέβεζας Χρήστου Μπαϊλη και της Δημοτικής Συμβούλου Στέλλας Βαρτελάτου εχουν αποκαταστάθηκαν πλήρως, αφού ο ίδιος ο κ. Μπαίλης που πριν από αρκετό καιρό την αντικατέστησε με ευκολία από την θέση της αντιδημαρχίας, χθες κατά την διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου την πρότεινε ως αντικαταστάτρια του Ευάγγελου Ροπόκη (ο οποίος παραιτήθηκε) στο Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας με αντικαταστάτρια της την πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Πρέβεζας Χριστίνα Σάφη.
Να θυμίσουμε ότι η διαδικασία αυτή προέκυψε πρόσφατα, αφού βάση της ποσόστωσης στο Δ.Σ του ταμείου δεν αρκούσε η γυναικεία  παρουσία της προέδρου κ. Παρθενίας Καζάκου, αλλά έπρεπε να τοποθετηθεί και δεύτερη.Για την διευκόλυνση της διαδικασίας παραιτήθηκε ο κ. Ροπόκης, ώστε να μην γίνει καμία αλλαγή στο προεδρείο και να μην υποχρεωθεί το Δημοτικό Συμβούλιο να ψηφίσει εκ νέου νέο Δ.Σ αφού η αρχική προσφυγή του Δήμου για μείωση των Συμβούλων από 7 σε 5 απορρίφθηκε από την αποκεντρωμένη διοίκηση η οποία ζήτησε να διενεργηθούν εκλογές.Έτσι λοιπόν χθες προέκυψε η αντικατάσταση του κ. Ροπόκη την θέση του οποίου πήρε η κ. Βαρτελάτου.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Ένα τρικάκι του ΠΑΣΟΚ με επίκαιρο θέμα από το 1974 που γέμισε τότε τους δρόμους της πόλης

05/12/2022, 12:32 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Τους νέους σπουδαστές υποδέχθηκε η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ηπείρου

05/12/2022, 11:53 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Μηδενικά τα τροφεία για τους Παιδικούς Σταθμούς και τα ΚΔΑΠ του Δήμου για το έτος 2023

05/12/2022, 11:49 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η κατάταξη του ΑΓΣ Πρέβεζας “ΕΥ ΖΗΝ” και του Α.Ο Πρέβεζας στην αξιολόγηση σωματείων της ομοσπονδίας για το 2022

05/12/2022, 11:36 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Κινηματογραφική Λέσχη Πρέβεζας : Με τον Dogman συνεχίζεται το αφιέρωμα στον Ιταλικό κινηματογράφο

05/12/2022, 11:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Παιδιά του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και Ειδικού Νηπιαγωγείου Πρέβεζας στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην Πλατεία Ανδρούτσου

05/12/2022, 11:20 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites