Τετάρτη, 16/01/2019

Εγκαίνια σήμερα για την 4η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Άρτας-Διευρυμένη συμμετοχή του Εμπορικού Επιμελητηρίου

Το Επιμελητήριο Άρτας, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που λαμβάνει για ανάδειξη και προβολή των τοπικών προϊόντων και επιχειρήσεων συμμετέχει στην 4η Πανελλήνια Γενική Έκθεση Άρτας σε κοινό περίπτερο με τον Εμπορικό Σύλλογο Άρτας.
Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Άρτας, στη φετινή Έκθεση δίνει έμφαση στην ενημέρωση για τα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία.
Στο πλαίσιο αυτό, στέλεχος της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων θα βρίσκεται στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Άρτας και θα ενημερώνει για τα νέα Προγράμματα ΕΣΠΑ, που αναμένεται να ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα και να απαντά σε ερωτήματα επιχειρηματιών.
«Στόχος μας είναι η επιχειρηματική κοινότητα της Άρτας να ενημερώνεται και να επωφελείται στο μέγιστο της κρατικής και ευρωπαϊκής χρηματοδότησης, έτσι ώστε να υπάρξει υγιής ανάπτυξη και να δοθεί η δυνατότητα στην ιδιωτική πρωτοβουλία να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας στον τόπο μας», επισημαίνει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Χρήστος Παπάζογλου.

Στο περίπτερο φιλοξενούνται, εξάλλου, οι Σύλλογοι μέλη του Επιμελητηρίου, που εκδήλωσαν ενδιαφέρον συμμετοχής. Συγκεκριμένα, οι Σύλλογοι Ιδιοκτητών Ενοικιαζόμενων Δωματίων, Επιπλωμένων Διαμερισμάτων & Ξενώνων Αγροτουρισμού «ο Άραχθος», Αρτοποιών, Ιδιοκτητών Ξένων Γλωσσών, Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης, Κρεοπωλών, Ξυλουργών, Ηλεκτρολόγων και Υδραυλικών.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ