30 χιλιάδες ευρώ για τον καλοπισμό και ευπρεπισμό της Κυανής Ακτής

Καλεσμένος στο ΣΤΑΘΜΟ της Πρέβεζας και την εκπομπή Αριστερά του Αμβρακικού με τον Νίκο Λιβιεράτο και την Ανδριάνα Σολδάτου ήταν ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου “Πρέβεζα” κ. Κώστας Λογοθέτης.Ανάμεσα στα πολλά θέματα που συζητήθηκαν ήταν και το γεγονός ότι το καλοκαίρι έφτασε και η κατάσταση στην Κυανή Ακτή παραμένει ίδια χωρίς να έχει γίνει καμία παρέμβαση. Όπως ανέφερε ο κ. Λογοθέτης μετά από συνάντηση που είχε η ανοιχτή συνέλευση πολιτών για την Κυανή Ακτή με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών έργων κ. Ευάγγελο Γιαννουλάτο έλαβαν την διαβεβαίωση ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις ώστε η Κυανή Ακτή να αποκτήσει μια ευπρεπισμένη εικόνα για τους πολίτες και τους επισκέπτες.
Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο σύμφωνα με τον κ. Λογοθέτη εγκρίθηκε το ποσό των 30 χιλιάδων ευρώ για αυτό το σκοπό και ήδη έχει γίνει η παραγγελία του φράχτη, ενώ θα αυξηθεί και ο αριθμός των ντούζ και των αποδυτηρίων. Όπως είπε ο κ. Λογοθέτης η συνέλευση έχει λάβει από το Δήμο τις διαβεβαιώσεις όμως παρακολουθούν την εξέλιξη από κοντά. Επίσης έγινε αναφορά και για το κομμάτι του Παντοκράτορα όπου σύμφωνα με τον κ. Λογοθέτη έχουν γίνει οι οχλήσεις στον εργολάβο για να περιποιηθεί το χώρο από τα χορτάρια κτλ. 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Δημοτική Κολυμβητήριο Πρέβεζας : Η κατάσταση παραμένει ίδια στα γήπεδα μπάσκετ 15 μέρες μετά την κακοκαιρία

09/12/2021, 11:43 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Χριστουγεννιάτικες “παραδόσεις”στους Παιδικούς Σταθμούς από τον Δήμο Πρέβεζας

09/12/2021, 11:29 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνέλευση συντονισμού εργαζομένων-ανέργων Πρέβεζας : Οι αυξήσεις δεν είναι ένα φυσικό φαινόμενο

09/12/2021, 11:25 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Την Κυριακή το Bazaar του Δημοτικού Σχολείου Παντοκράτορα – Λαχειοφόρος με δύο παιχνίδια Playmobil

09/12/2021, 11:09 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Δήμος Ζηρού : Την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου η διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στους ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ

08/12/2021, 3:17 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Μετάθεση από την Περιφέρεια Ηπείρου του συμβατικού χρόνου παράδοσης του εξοπλισμού του Σταθμού Μεταφόρτωσης Πρέβεζας

08/12/2021, 2:52 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites