1ο Διεθνές Σεμινάριο- Camp προπόνησης τερματοφύλακα χειροσφαίρισης στην Πρέβεζα

ΣΥΝΕΝΕΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ  ΓΙΑ ΤΟ 1Ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ-CAMP ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ 9 ΚΑΙ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΣΤΙΣ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΡΩΤΑ ΠΗΡΕ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΥΓΚΟΥΝΑΣ, ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ:

     ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ 1ΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ-CAMP ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ.
     ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.
     ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ.
     ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΘΕΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ.

ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΗΡΕ Ο ΧΑΤΖΗΜΑΝΟΥΗΛ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΕΦΑΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ:

     ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ.
     ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΚΤΕΛ ΠΡΕΒΕΖΑΣ Κ. ΣΑΡΔΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ.
     ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΟΧΕ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙΧΕ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ.
     ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΤΕΦΑΑ ΤΗΣ ΣΕΦΑΑ ΤΟΥ ΑΠΘ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ, ΣΥΜΠΟΣΙΑ, ΔΙΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ.
     Ο ΥΠΟΤΟΜΕΑΣ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΤΕΦΑΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΠΘ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΠΟΥ ΕΧΕΙ, ΔΗΛ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ, ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΙΕΥΡΥΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΕΣ.  ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΗΠΕΙΡΟΣ. ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΕΝΑΥΣΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ, ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ 1Η ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
     ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΧΟΡΗΓΟ ΤΑ ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ.

ΤΕΛΟΣ ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ Ο ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΧΕ Κ. ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ  ΓΚΑΝΤΗ

     ΧΑΙΡΕΤΙΖΩ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΧΑΡΑ ΤΟ 1Ο ΔΙΕΘΝΕΣ CAMP- ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ.

     ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
     ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.
     ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΕΩΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΔΙΝΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ.
     ΕΞΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ Η ΟΧΕ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΙΕΘΝΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΜΠΕΙΡΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
     ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ 1ΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ CAMP- ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ.
     Η ΟΧΕ ΩΣ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΡΩΓΟΣ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Την αγωνιστικά ανεβασμένη ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ αντιμετωπίζει το ΣΑΒΒΑΤΟ ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

09/12/2021, 3:46 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Μεγάλη νίκη της Νικόπολης στον πρώτο ημιτελικό κορασίδων

07/12/2021, 10:22 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ισοπαλία στο τελευταίο λεπτό για τον ΠΑΣ Πρέβεζα από τον Κεραυνό Θεσπρωτικού

06/12/2021, 12:59 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΣ Πρέβεζα: Με αντίπαλο το θεσπρωτικό θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα

03/12/2021, 4:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Νέα νίκη του Φιλαθλητικού Πρέβεζας στην Α2 Κατηγορία volley Γυναικών

29/11/2021, 8:57 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα κέρδισε τον Πανλευκάδιο με 3-0

27/11/2021, 6:00 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites