40 θέσεις εργασίας στο κέντρο φιλοξενείας προσφύγων στη Φιλιππιάδα-Στο Δήμο Ζηρού η υφυπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ράνια Αντωνοπούλου

Με την υφυπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης κα Αντωνοπουλου συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Καλαντζής. Κατά την συνάντηση ο Δήμαρχος Ζηρού έθεσε επιτακτικά την ανάγκη για ένταξη του Δήμου στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας.


Τον Δήμο Ζηρού επισκέφτηκε σήμερα (Κυριακή 10 Απριλίου) η Αναπληρώτρια Υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κα Ράνια Αντωνοπούλου, όπου είχε συνάντηση στο Δημαρχείο στη Φιλιππιάδα με τον Δήμαρχο κ. Καλαντζή Νικόλαο. Ο κ. Καλαντζής ενημέρωσε την υφυπουργό για τα αυξημένα όσο και οξυμένα ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο και τους συνδημότες και ζήτησε την συνδρομή της στην προσπάθεια επίλυσής τους, ενώ έθεσε επιτακτικά την ανάγκη ένταξης του Δήμου στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας. Η υφυπουργός διαβεβαίωσε ότι θα υπάρξει στήριξη του Δήμου και ένταξη στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, για το οποίο ο Δήμαρχος Ζηρού ζήτησε οι προσλήψεις που θα γίνουν, να έχουν στα βασικά κριτήρια την εντοπιότητα. Μεταξύ των άλλων ο κ. Καλαντζής υπογράμμισε στην υφυπουργό την ανάγκη στήριξης των ιδιωτικών επιχειρήσεων του Δήμου, ενώ ειδική αναφορά έγινε σε θέματα λειτουργίας του Κέντρου Προσωρινής Φιλοξενίας Προσφύγων στη Φιλιππιάδα. Μετά την συνάντηση στο Δημαρχείο της Φιλιππιάδας η κα Αντωνοπούλου επισκέφτηκε το Κέντρο προσωρινής Φιλοξενίας Προσφύγων και όπως ανέφερε, τις επόμενες ημέρες θα προχωρήσει η πρόσληψη 40 ατόμων για την υποστήριξη της συγκεκριμένης δομής.

Εκτός του Δημάρχου Ζηρού κ. Καλαντζή, στη συνάντηση με την υφυπουργό παραβρέθηκαν  ο Βουλευτής Ν. Πρέβεζας κ. Μπάρκας Κων/νος και ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Μπαΐλης Χρήστος.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΣ ΖΗΡΟΥ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Aναβίωσαν το παραδοσιακό «Καγκελάρι» οι Παπαδιώτες

03/05/2019, 11:17 μμ

ΔΗΜΟΣ ΖΗΡΟΥ, ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Ενδιαφέρουσα ημερίδα για την “Διατροφή στην Παιδική ηλικία” από το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ζηρού

15/11/2018, 3:07 μμ

ΔΗΜΟΣ ΖΗΡΟΥ, ΠΡΕΒΕΖΑ

ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟ : Με λαμπρότητα ο εορτασμός του Γενεσίου της Θεοτόκου

08/09/2018, 3:42 μμ

ΔΗΜΟΣ ΖΗΡΟΥ, ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΡΕΒΕΖΑ : Μέχρι τη Δευτέρα 20 Αυγούστου οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για τις θέσεις Κοινωφελούς Εργασίας

17/08/2018, 10:52 πμ

ΔΗΜΟΣ ΖΗΡΟΥ, ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Η παράδοση συναντάει τη γεύση στο 2ο Συμπόσιο Γαστρονομίας στο Θεσπρωτικό

22/07/2018, 12:11 μμ

ΔΗΜΟΣ ΖΗΡΟΥ, ΠΡΕΒΕΖΑ

ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟ : Πρόγραμμα 2ου Συμποσίου Γαστρονομίας Λάκκας Σουλίου

14/07/2018, 5:09 μμ

ΔΗΜΟΣ ΖΗΡΟΥ, ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Σε λειτουργία ο νέος Σταθμός του ΚΤΕΛ Πρέβεζας στην Φιλιππιάδα

19/06/2018, 3:44 μμ

ΔΗΜΟΣ ΖΗΡΟΥ

Θεσπρωτικό : Εθελοντική αιμοδοσία από τον Σύλλογο Γυναικών

23/05/2018, 10:42 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites