Κυριακή, 20/09/2020

Ο Κώστας Τσούτσης θα συνοδεύει την φλόγα κατά την αποχώρηση της από την Πρέβεζα

Στην τιμητική θέση να είναι ο 7ος Λαμπαδηδρόμος που θα συνοδεύσει την φλόγα κατά την αποχώρηση της από την Πρέβεζα θα είναι ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Πρέβεζας κ. Κώστας Τσούτσης.
Ο κ. Τσούτσης ο οποίος είναι ο μοναδικός Πρεβεζάνος που έχει διακριθεί με τον τίτλο του Πανελλήνιου Πρωταθλητή στην σκοποβολή (Ολυμπιακό Άθλημα) έχει επιλεγεί από την Ολυμπιακή Επιτροπή η οποία ως είθισται επιλέγει τον τελευταίο Λαμπαδηδρόμο, αφού η θέση αυτή είναι τιμητική και σχεδόν πάντα μπαίνουν άτομα που έχουν πλούσια κοινωνική προσφορά, αλλά και στενή σχέση με τον αθλητισμό.
Έντονο θόρυβο όμως έχει προκαλέσει η επιλογή των Λαμπαδηδρόμων από τον Δήμο της Πρέβεζας, αφού δεν τηρήθηκε η σειρά προτεραιότητας με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός Βαλκανιονίκες και Πανελληνιονίκες οι οποίοι έχουν τιμήσει σε διεθνής διοργανώσεις τα χρώματα της Ελλάδος και την πόλη μας την Πρέβεζα όπως ενδεικτικά θα αναφέρουμε την Βαλκανιονίκη στο Ολυμπιακό TAE KWO DO (Όχι στο μη αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή) Μαίρη Λεοπούλου, αλλά και τον 3 φορές Πανελληνιονίκη στο Beach Volley (Ολυμπιακό Άθλημα και αυτό) Βασίλη Ζήση.
Η επιλογή από τον Δήμο της Πρέβεζας έγινε, σίγουρα για κάποιους ανθρώπους ήταν άδικη και παράτυπη με τον τρόπο που έγινε,(προς θεού δεν θέλουμε να θίξουμε σε καμία περίπτωση την αναμφιβόλως μεγάλη αξία όσων επελέγησαν,αλλά το γεγονός ότι κάποιοι άλλοι είχαν προτεραιότητα)  όμως το να είσαι Λαμπαδηδρόμος είναι τεράστια τιμή και χαρά για αυτό θα ευχηθούμε σε όλους του Λαμπαδηδρόμους και τους ΕΠΤΑ καλή επιτυχία και να το απολαύσουν.     

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ