Σάββατο, 26/09/2020

Πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση του Επιμελητηρίου Πρέβεζας για το ΕΣΠΑ στο Δήμο Ζηρού

 Με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Πρέβεζας και του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιππιάδας, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 18 Απριλίου 2016 στο χώρο συνεδριάσεων του Δημαρχείου Δήμου Ζηρού ενημερωτική εκδήλωση από τα στελέχη της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων  για την παρουσίαση των τεσσάρων νέων επενδυτικών Προγραμμάτων που προκηρύχθηκαν στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020», τα οποία είναι :

 1. «Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών υφιστάμενων επιχειρήσεων με την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές»

2. «Ενίσχυση τουριστικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων (ΜΜΕ) για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών»
3. «Νεοφυής Επιχειρηματικότητα»
4. «Ενίσχυση της αυτοαπασχόλησης πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης».

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η πληροφόρηση στους επενδυτές της περιοχής από τα εξειδικευμένα και έμπειρα στελέχη του φορέα και η επίλυση ερωτημάτων σχετικά με τα νέα και τα υπό ολοκλήρωση προγράμματα.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ζηρού κος Νίκος Καλαντζής, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Χρήστος Χασίδης, ο αντιδήμαρχος κος Βασίλης Παπαβασιλείου, οι δημοτικοί σύμβουλοι κυρίες Ξώνα και Καραπάνου, υποψήφιοι επενδυτές, άνεργοι και επιχειρηματίες καθώς και λογιστές και σύμβουλοι επιχειρήσεων της περιοχής.
Τη συζήτηση συντόνισαν από κοινού ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας κ. Ιωάννης Γιαμάς και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιππιάδας κ. Χρήστος Σφρίντζερης.

Εκ μέρους των διοργανωτών θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους και το Δήμο Ζηρού για την παραχώρηση της αίθουσας.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ