Παρασκευή, 25/09/2020

Μπαρούφες οι φήμες για άνοιγμα Gay Bar στην Πρέβεζα!

Δεν πρόλαβαν δύο φίλοι από την Σουηδία να επενδύσουν στην πόλη μας και οι κακές γλώσσες έπιασαν «δουλειά»… κάνοντας τους πραγματικά να φρίξουν από αηδία!Οι ΄φήμες ότι τις επόμενες μέρες θα ανοίξει gay bar στην πόλη μας είναι άλλο ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας, ορισμένων ευφάνταστων συμπολιτών μας οι οποίοι, ίσως και να αισθάνθηκαν απειλή από την συγκεκριμένη επιχειρηματική κίνηση των δύο φίλων και έτσι να αποφάσισαν να την στιγματίσουν…
Με την λέξη στιγματίσουν φυσικά δεν εννοούμε ότι είναι στίγμα να έχει η πόλη μας gay bar, αλλά το να διαδίδει κάποιος ότι σε αυτό το bar δεν μπορούν να πάνε γυναίκες αυτομάτως το ομαδοποιεί και όπως είναι λογικό του αφαιρεί πελατεία.
Μάλιστα το κουτσομπολιό αυτό δεν έμεινε να διαχέεται απλά στην Πρεβεζάνικη «ατμόσφαιρα» αλλά τοπικό μέσο το οποίο έχει αναγάγει το gossip σε Δημοσιογραφία προσπάθησε να μετατρέψει το ψέμα σε αλήθεια.
Οι φήμες αυτές λοιπόν είναι ένα μεγάλο ψέμα, το εν λόγω Bar θα ανοίξει τις πόρτες του τις επόμενες ημέρες στην Πρέβεζα,ένας υπέροχος χώρος. και θα είναι για ΟΛΟΥΣ!!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ