Παρασκευή, 02/10/2020

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος (Περιφέρεια Ηπείρου) έκοψε την πίτα της στην Πρέβεζα!

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Περιφέρεια Ηπείρου της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος στην Πρέβεζα.

 Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος κ. Καρουμπας Μίλτος και Καρουμπας Βασίλης, όλα τα μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων στην Ήπειρο, αιρετοί φορείς του τόπου αλλά και κορυφαίοι  σεφ από όλη την Ελλάδα.

 Κατά την διάρκεια αυτής της πολύ σημαντικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα του Υπεύθυνου των γραφείων της Λέσχης στην Πρέβεζα και σπουδαίου αρχιμάγειρα Θανάση Βρεττού, τιμήθηκαν για ξεχωριστούς λόγους ο καθένας, ο Υπεύθυνος του Γραφείου Ιωαννίνων και εκπαιδευτής πλέον κ. Δοτσιος Αδαμος, το μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων στην Άρτας κ. Ευαγγελία Γεωργοκίτσιου και ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης ο Θανάσης Βρεττός.

Βράβευση του Υπεύθυνου Γραφείου Πρέβεζας κ. Θανάση Βρεττού από το επίτιμο μέλος της Λέσχης και Υπεύθυνο για την Περιφέρεια της Ηπείρου κ, Τάσο Τόλη.

Βράβευση του κ. Δοτσιου Αδαμου από τον Πρόεδρο της Λέσχης Αρχιμαγείρων κ. Μίλτο Καρουμπα

Βράβευση της κ. Ευαγγελίας Γεωργοκίτσιου από τον κ. Τάσο Τόλη

 Στην συνέχεια ο Υπεύθυνος του Γραφείου της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος στην Άρτας κ. Μανίκας Γιάννης παρουσίασε στους παρευρισκομένους τα νέα μέλη της Λέσχης στην Άρτα.

 Όπως το ίδιο έκανε και ο Θανάσης Βρεττός για την Πρέβεζα, ο οποίος μάλιστα το έκανε με εμφανή την συγκίνηση στο πρόσωπο του.

Ο Υπεύθυνος της Περιφέρειας Ηπείρου κ. Τάσος Τόλης έκοψε την πίτα ευχόμενος καλή και δημιουργική χρονιά ενώ στον τυχερό που πέτυχε το φλουρί δόθηκε δώρο μια εικόνα.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την τύχη να απολαύσουν ένα εξαίσιο ηπειρώτικο γεύμα το οποίο επιμελήθηκαν ειδικά για την εκδήλωση τα μέλη της λέσχης, ενώ την παράσταση έκλεψε η Μπλατσάρα που έφτιαξε με τα χεράκια της η κ. Δήμητρα μητέρα του Θανάση Βρεττού από την οποία υποθέτουμε ότι πήρε και το μοναδικό αυτό ταλέντο στην μαγειρική και τα νόστιμα Ηπειρώτικα τυροκομικά που προσέφερε με ευχαρίστηση η εταιρία τυροκομικών του κ. Καράλη.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ