Τρίτη, 29/09/2020

Αναζητείται «ΓΑΪΔΟΥΡΙ» στην Πρέβεζα!

Αναστάτωση προκλήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 24 Ιανουαρίου στην Οδό Αφών Καλημέρη στην Πρέβεζα. Όχημα αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων προκάλεσε υλικές ζημιές σε σταθμευμένο όχημα. Από τα ίχνη του οχήματος προκύπτει πως πιθανότατα ο οδηγός του βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ, καθώς η τροχαία η οποία τα ακολούθησε διαπίστωσε ζικ ζακ και φρεναρίσματα επί του οδοστρώματος.
Το ευτυχές είναι ότι δεν θρηνήσαμε κάποιο θύμα εξαιτίας της ελαφρότητας του εγκεφάλου του συγκεκριμένου οδηγού, το δυστύχημα είναι πως το όχημα μιας οικογένειας από την πόλη μας υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές, τις οποίες αν ο συγκεκριμένος οδηγός δεν φιλοτιμηθεί να αποκαταστήσει μέσω της ασφάλειας του, θα εξαναγκαστούν να τις πληρώσουν από την τσέπη τους….
Η Οικογένεια κάνει έκκληση στον υπεύθυνο να επικοινωνήσει αυτοβούλως μαζί της και να βρεθεί μία από κοινού λύση,  αφού αν βρεθεί από την αστυνομία η οποία πρέπει να πούμε πως είναι πολύ κοντά στα ίχνη του οχήματος θα υποστεί περισσότερες συνέπειες και νομικές κυρώσεις για την παράβαση που διέπραξε!Είναι λοιπόν καλύτερα για όλες τις πλευρές να λυθεί ειρηνικά η όλη κατάσταση!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ