Σάββατο, 16/02/2019

Τρεις διαφορετικές συγκεντρώσεις και πορείες στην Πρέβεζα

Αγωνιστική απάντηση στη δογματική εμμονή της κυβέρνησης στις καταστροφικές και αδιέξοδες πολιτικές των μνημονίων, έδωσαν σήμερα Πέμπτη 12 Νοεμβρίου, εργαζόμενοι που μετείχαν στην 24ωρη Γενική Απεργία που είχαν κηρύξει   ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ και στην Πρέβεζα.
Συγκεκριμένα το εργατικό κίνημα της Πρέβεζας συμμετείχε στην Πανελλαδική Απεργία με τρεις διαφορετικές συγκεντρώσεις και πορείες.

Το ΠΑΜΕ είχε όπως πάντα σημείο συνάντησης τον κόμβο στον Φόρο, ενώ σίγουρα η συγκέντρωση του μπορεί να χαρακτηριστεί η μαζικότερη σε συμμετοχή καθώς συμμετείχαν τα μέλη του Εμπορικού συλλόγου Πρέβεζας καθώς και μαθητές!

Από την άλλη στο εργατικό κέντρο Πρέβεζας, συναντήθηκαν ΕΛΜΕ Πρέβεζας και Εργατοϋπάλληλοι του εργατικού κέντρου Πρέβεζας, ενώ στην ίδια συγκέντρωση βρέθηκαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Το σωματείο Γεωπόνων ιδιωτικών υπαλλήλων του νομού Πρέβεζας και η ανοιχτή συνέλευση συντονισμού εργαζομένων- ανέργων και πρωτοβάθμιων σωματείων Πρέβεζας, είχαν συνάντηση στο κτίριο του ΟΤΕ και στην συνέχεια πραγματοποίησαν και εκείνοι με την σειρά τους πορεία στους δρόμους της πόλης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ