Δευτέρα, 18/02/2019

Και μαζί και χώρια ΣΥΡΙΖΑ και Λαϊκή Ενότητα στην Πρέβεζα!!!

Από τα παράδοξα της σημερινής απεργίας, εκτός του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας έδωσε δυναμικό ΠΑΡΟΝ στηρίζοντας των αγώνα των εργαζομένων ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ήταν και η παρουσία στελέχους της Λαϊκής Ενότητας στην ίδια συγκέντρωση !!!

Ενώ σύσσωμη η Λαϊκή Ενότητα συμμετείχε στην Απεργία στηρίζοντας την συγκέντρωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και λοιπών σωματείων στον ΟΤΕ και ακολουθώντας την πορεία στους δρόμους της πόλης, ένας μέλος της …παραστράτησε και συμμετείχε στην συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου στην οποία συμμετείχε και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Και για να μην μπερδευτούμε δεν περνούσε και είπε απλά να πει ένα γεια, ήταν καθ’ όλη την διάρκεια στην συγκέντρωση και μάλιστα είχε συνομιλία με πρώην συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ (λογικό και ανθρώπινο).

Πρόκειται για τον Μιχάλη Νόβα, ενεργό στέλεχος της ΛΑΕ, ο οποίος αποφάσισε αντίθετα με το υπόλοιπο κόμμα του να ακολουθήσει την συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου.

Επικοινωνήσαμε με στελέχη της ΛΑΕ για να μάθουμε αν η παρουσία του κ. Νοβα σημαίνει αποχώρηση του από την ΛΑΕ και επαναπατρισμό του στο ΣΥΡΙΖΑ για να πάρουμε την διαβεβαίωση ότι δεν πρόκειται για κάτι τέτοιο και πως υπήρξε απλά λάθος συνεννόηση.

Επίσης μας επεσήμαναν λίγο πολύ πως στην Λαϊκή Ενότητα δεν πήρε απόφαση για καθολική συμμετοχή της σε μία συγκέντρωση και πως το κάθε μέλος είχε την ελευθερία να κρίνει το ίδιο την συγκέντρωση που θα ακολουθούσε …

Στην ίδια συγκέντρωση με τον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονταν και άλλα πρώην στελέχη που δεν έχουν προσχωρήσει στην ΛΑ.Ε, όπως ο κ. Χάϊδας και άλλοι …
    

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ