Πέμπτη, 21/02/2019

Αναρτήθηκαν οι προσλήψεις 2 επικουρικών γιατρών στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας!

Αναρτήθηκαν σήμερα λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα στο Διαύγεια η προσλήψεις δύο επικουρικών γιατρών οι οποίοι υποχρεούνται να παρουσιαστούν στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας εντός 7 ημερών από σήμερα.
Πρόκειται για έναν παθολόγο τον Παθολόγο Τσέλιο Αλέξανδρο και τον Νεφρολόγο ΜΙΚΡΟ Σωτήριο.
Οι συμβάσεις των δύο αυτών ιατρών είναι τριετής και ετήσια αντίστοιχα και έτσι δίνουν μία ανάσα ζωής στην Παθολογική κυρίως κλινική η οποία βρίσκονταν υπό κατάρρευση.

Οι Παραπάνω προσλήψεις σαφώς και δεν δίνουν οριστική λύση στο πρόβλημα το οποίο εξακολουθεί να υπάρχει και δεν θα πρέπει να εφησυχάσουν τους φορείς οι οποίοι έχουν αναλάβει πρωτοβουλίες για την αναβάθμιση του Νοσοκομείου της Πρέβεζας.

Ο Βουλευτής Πρέβεζας κ. Κώστας Μπάρκας προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση για την Στελέχωση του Νοσοκομείου Πρέβεζας:

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, αναγνωρίζοντας τα σοβαρά προβλήματα έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού στα νοσοκομεία της χώρας,  αποφάσισε την παράταση της θητείας των τριών (3) επικουρικών ιατρών, οι οποίοι στελεχώνουν το Γ.Ν. Πρέβεζας. Έτσι, η θητεία τους αντί να λήξει   
31-12-2015, θα παραταθεί μέχρι 30-09-2016.
         Παράλληλα, εγκρίθηκαν σήμερα, Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου, δύο (2) νέες προσλήψεις επικουρικών ιατρών – ενός (1) παθολόγου και ενός (1) νεφρολόγου- για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών του  Γ.Ν. Πρέβεζας. Οι επικουρικοί ιατροί προσλαμβάνονται με καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης και εντός των επόμενων ημερών αναλαμβάνουν υπηρεσία.

         Την ερχόμενη εβδομάδα, αντιπροσωπεία των φορέων της περιοχής μας, αποτελούμενη από τους βουλευτές, τον αντιπεριφερειάρχη, το δήμαρχο, εκπρόσωπο των εργαζομένων του Γ.Ν. Πρέβεζας  και το διοικητή του ιδρύματος, θα πραγματοποιήσει συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας, προκειμένου να της εκθέσουν τα προβλήματα του Γ.Ν. Πρέβεζας και να αναπτύξουν σχέδιο δράσης για την αντιμετώπισή τους.
ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΡΚΑΣ
Βουλευτής Ν. Πρέβεζας – ΣΥΡΙΖΑ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ