Κέρδισε το στοίχημα της καθαριότητας στις ακτές του Δήμου Πρέβεζας

Σαν μέσο η αλήθεια είναι ότι δείχνουμε ιδιαίτερη αδυναμία στον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Παύλο Σαραμπασίνα. Ο λόγος είναι πολύ απλός. Το γεγονός ότι έχει μειώσει τις δαπάνες στα καύσιμα τις καθαριότητας κατά 50% και διατηρεί την εικόνα της πόλης πολύ καλύτερη από όταν ο Δήμος δαπανούσε υπέρογκα ποσά για τα πετρέλαια του τομέα αυτού, λέει πολλά!
Αυτός και μόνο ο λόγος τον κάνει να είναι ο πιο νοικοκύρης αντιδήμαρχος καθαριότητας των τελευταίων ετών, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι τέλειος …
Απόδειξη των όσων γράφουμε κάθε φορά για εκείνον είναι και η ευχαριστήρια επιστολή που του  απέστειλαν οι Επιιθεωρητές Προγραμμάτων Εταιρίας της Φύσης   Αλίκη και Δημήτρης Βαβούρης οι οποίοι πριν από λίγες εβδομάδες πραγματοποίησαν επιθεώρηση στις βραβευμένες με Γαλάζιες Σημαίες Ακτές του Δήμου Πρέβεζας.
Στην επιστολή τους χαρακτηρίζουν πολύτιμη την συνεργασία του κ.Σαραμπασίνα  στο  “κομμάτι” της επιθεώρησης , τον συγχαίρουν για το ενδιαφέρον του για το πρόγραμμα Γαλάζιες Σημαίες και καταλήγοντας τονίζουν  ότι “το σημαντικό είναι ότι η καθαριότητα και η οργάνωση υπήρχε και στις ακτές που είναι υποψήφιες  για βράβευση το 2016”.
Είναι η πρώτη χρονιά τα τελευταία 4 χρόνια που έρχεται τέτοια επιστολή για αντιδήμαρχο, ενώ αξίζει να σημειώσουμε και να θυμηθούμε πως την προηγούμενη τετραετία ο Δήμος Πρέβεζας με επικεφαλής τον κ. Μπαϊλης και αντιδημάρχους τους κ. Κορωναίο τα πρώτα δύο χρόνια και Ροπόκη τα άλλα δύο, έχασε μια φορά την γαλάζια σημαία στην Κυανή Ακτή και κινδύνεψε άλλη μία με επανάληψη του ίδιου έργου …
Επί αντιδημαρχίας Σαραμπασίνα όχι μόνο δεν συνέβη κάτι τέτοιο, αλλά αντίθετα δημιουργούνται και οι προϋποθέσεις, ο Δήμος μας  να διεκδικήσει και να καταφέρει να αποσπάσει γαλάζιες σημαίες και για άλλες ακτές του.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Ενός κακού, μύρια έπονται; ίσως και όχι!

21/03/2020, 4:14 μμ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ, ΥΓΕΙΑ

Όχι φόβος, μόνο προσοχή…

20/03/2020, 10:37 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκτακτη Είδηση: 18 νέα κρούσματα του κορωνοϊού

12/03/2020, 6:13 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τουρκική ακταιωρός συγκρούστηκε με σκάφος του Λιμενικού στην Κω!

11/03/2020, 11:56 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορωνοϊός: Όγδοο κρούσμα στην Ελλάδα.

04/03/2020, 11:13 πμ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ομόφωνο ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Ηπείρου

12/03/2018, 1:14 μμ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Το Επιμελητήριο Πρέβεζας ενημερώνει για τους 58 επιπλέον κλάδους που υποχρεούνται να εγκαταστήσουν POS»

12/03/2018, 12:02 μμ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επιπλέον 850 αεροπλάνα θα προσγειωθούν στο αεροδρόμιο του Ακτίου το 2018

06/02/2018, 11:58 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites