Για έκτη συνεχή χρονιά στην Super league o Κώστας Ποντίκης- Ξεκίνημα για τους διαιτητές της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας

Ξεκίνησε η ποδοσφαιρική περίοδος για τους διαιτητές της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας με τον καθιερωμένο αγιασμό που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη στα γραφεία της Ένωσης. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ κ.Θωμάς  Κάρτσακλας, ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας κ. Γιώργος Δημητρίου, καθώς και ο αρχιδιαιτητής ο κ. Ηλίας Φίτσας που παραβρέθηκαν  έδωσαν τις ευχές τους για την νέα χρονιά. Δόθηκε σε όλους τους διαιτητές φάκελος με διάφορα έγγραφα όπως διοριστήριο, δηλώσεις, φύλλα αγώνα καθώς και διάφορα άλλα είδη που χρειάζονται στους αγώνες. Την Δευτέρα στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών η Επιτροπή Διαιτησίας πραγματοποίησε γραπτές εξετάσεις καθώς και βίντεο τεστ για τους μη αξιολογημένους διαιτητές στους κανόνες του ποδοσφαίρου. Στη συνέχεια σε όλους τους διαιτητές έγινε ενημέρωση από τον κ.Φίτσα για τις τροποποιήσεις του Κ.Α.Π., την προκήρυξη του τοπικού πρωταθλήματος καθώς και δόθηκαν οδηγίες για την νέα περίοδο. Την ερχόμενη Δευτέρα 14/9 στο γήπεδο της Πρέβεζας θα γίνουν και αγωνιστικά τεστ για τους μη αξιολογημένους διαιτητές.
Να αναφέρουμε ότι και φέτος είχαμε σημαντικές αξιολογήσεις των διαιτητών μας στις Εθνικές Κατηγορίες, από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ. Στην SUPER LEAGUE παρέμεινε ο Κ. Ποντίκης ως βοηθός διαιτητή για έκτη συνεχόμενη χρονιά καθώς και στην FOOTBALL LEAGUE  διαιτητής ο Ν. Ρούσος και βοηθός ο Η. Κωνσταντίνου. Ο Μ.Ντίτσος μετά από τέσσερα χρόνια δεν αξιολογήθηκε φέτος στην SUPER LEAGUE με αποτέλεσμα να σταματήσει.

Στην Γ΄ Εθνική διαιτητές είναι ο Γ. Ρούσος, ο Μ. Ρίππης και ανέβηκε και ο Ν. Μπαϊλης . Βοηθοί Διαιτητές σε αυτή την κατηγορία είναι ο Η. Γκαρτζονίκας, ο Π. Μπάρκας, ο Α. Τσόγκας και ο Π. Φραγκούλης. Στην Δ΄ Κατηγορία ανέβηκε  ως διαιτητής ο Γ. Φίτσας.
Παρατηρητές διαιτησίας στην Γ΄ Εθνική είναι ο Φ. Γκλιάτης, ο Ι. Δράκος, ο Σ. Ντούκας και ο Γ. Σαράφογλου. Όσον αφορά τους εκπαιδευτές διαιτησίας ο Η. Φίτσας είναι Α΄ Κατηγορίας, ο Γ. Σαράφογλου Β΄ Κατηγορίας και ο Σ. Ντούκας Γ΄ Κατηγορίας.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Ήττα για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας από τον ΖΑΟΝ στην έναρξη της Pre League

23/10/2023, 11:00 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Πρώτη θέση για τον Φιλαθλητικό στο τουρνουά της Πρέβεζας

24/09/2023, 6:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Δυναμικό ξεκίνημα με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα για τις Νεάνιδες του ΣΚ Νικόπολη

20/09/2023, 8:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα Σχολή Διαιτησίας θα λειτουργήσει από την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

18/09/2023, 8:29 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Τους μεγάλους του χορηγούς επισκέφθηκε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

16/09/2023, 9:34 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας : Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου ο τελικός του Super Cup

12/09/2023, 9:14 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο 28χρονος Παπασάββας από την Κρανιά ζει τα όνειρα που έκανε όταν ήταν 15 χρονών

11/09/2023, 11:10 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Έναρξη ακαδημιών Σ.Κ.Νικόπολη Πρέβεζας

04/09/2023, 12:26 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites