Πέμπτη, 05/12/2019

Για έκτη συνεχή χρονιά στην Super league o Κώστας Ποντίκης- Ξεκίνημα για τους διαιτητές της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας

Ξεκίνησε η ποδοσφαιρική περίοδος για τους διαιτητές της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας με τον καθιερωμένο αγιασμό που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη στα γραφεία της Ένωσης. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ κ.Θωμάς  Κάρτσακλας, ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας κ. Γιώργος Δημητρίου, καθώς και ο αρχιδιαιτητής ο κ. Ηλίας Φίτσας που παραβρέθηκαν  έδωσαν τις ευχές τους για την νέα χρονιά. Δόθηκε σε όλους τους διαιτητές φάκελος με διάφορα έγγραφα όπως διοριστήριο, δηλώσεις, φύλλα αγώνα καθώς και διάφορα άλλα είδη που χρειάζονται στους αγώνες. Την Δευτέρα στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών η Επιτροπή Διαιτησίας πραγματοποίησε γραπτές εξετάσεις καθώς και βίντεο τεστ για τους μη αξιολογημένους διαιτητές στους κανόνες του ποδοσφαίρου. Στη συνέχεια σε όλους τους διαιτητές έγινε ενημέρωση από τον κ.Φίτσα για τις τροποποιήσεις του Κ.Α.Π., την προκήρυξη του τοπικού πρωταθλήματος καθώς και δόθηκαν οδηγίες για την νέα περίοδο. Την ερχόμενη Δευτέρα 14/9 στο γήπεδο της Πρέβεζας θα γίνουν και αγωνιστικά τεστ για τους μη αξιολογημένους διαιτητές.
Να αναφέρουμε ότι και φέτος είχαμε σημαντικές αξιολογήσεις των διαιτητών μας στις Εθνικές Κατηγορίες, από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ. Στην SUPER LEAGUE παρέμεινε ο Κ. Ποντίκης ως βοηθός διαιτητή για έκτη συνεχόμενη χρονιά καθώς και στην FOOTBALL LEAGUE  διαιτητής ο Ν. Ρούσος και βοηθός ο Η. Κωνσταντίνου. Ο Μ.Ντίτσος μετά από τέσσερα χρόνια δεν αξιολογήθηκε φέτος στην SUPER LEAGUE με αποτέλεσμα να σταματήσει.

Στην Γ΄ Εθνική διαιτητές είναι ο Γ. Ρούσος, ο Μ. Ρίππης και ανέβηκε και ο Ν. Μπαϊλης . Βοηθοί Διαιτητές σε αυτή την κατηγορία είναι ο Η. Γκαρτζονίκας, ο Π. Μπάρκας, ο Α. Τσόγκας και ο Π. Φραγκούλης. Στην Δ΄ Κατηγορία ανέβηκε  ως διαιτητής ο Γ. Φίτσας.
Παρατηρητές διαιτησίας στην Γ΄ Εθνική είναι ο Φ. Γκλιάτης, ο Ι. Δράκος, ο Σ. Ντούκας και ο Γ. Σαράφογλου. Όσον αφορά τους εκπαιδευτές διαιτησίας ο Η. Φίτσας είναι Α΄ Κατηγορίας, ο Γ. Σαράφογλου Β΄ Κατηγορίας και ο Σ. Ντούκας Γ΄ Κατηγορίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ