Εγκαίνια για την 3η Πανελλήνια Έκθεση Άρτας

Πλήθος κόσμου επισκέφθηκε την Κυριακή – ημέρα των εγκαινίων- το περίπτερο του Επιμελητηρίου Άρτας στην 3η Πανελλήνια Γενική Έκθεση της πόλης.
Στις προθήκες του περιπτέρου του Επιμελητηρίου παρουσιάζονται τοπικά προϊόντα, κυρίως από τους τομείς της αγροτικής οικονομίας καθώς και προϊόντα των επιχειρήσεων μελών του Επιμελητηρίου, που εκδήλωσαν ενδιαφέρον συμμετοχής και προέρχονται κυρίως από τον τομέα της μεταποίησης και του τουρισμού.
Στο περίπτερο φιλοξενούνται, εξάλλου, οι Σύλλογοι μέλη του Επιμελητηρίου, που εκδήλωσαν ενδιαφέρον συμμετοχής. Συγκεκριμένα, οι Σύλλογοι Αρτοποιών, Ιδιοκτητών Ξένων Γλωσσών, Κρεοπωλών, Υδραυλικών, Ξυλουργών.
Στελέχη και υπάλληλοι του Επιμελητηρίου αλλά και εκπρόσωποι του Δ.Σ. των Συλλόγων βρίσκονται στο χώρο και ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους για τα προϊόντα, τις δράσεις και τις υπηρεσίες που προσφέρουν.
Στόχος της διοίκησης του Επιμελητηρίου είναι η ανάδειξη των τοπικών προϊόντων, η κατοχύρωση της ντόπιας παραγωγής  και η ανάπτυξη των εξαγωγών.

«Οι δυναμικές επιχειρήσεις στο χώρο της έκθεσης δείχνουν τον δρόμο για να βγει η οικονομία από την κρίση. Με συνεργασία όλων των φορέων θα πρέπει να καταστήσουμε την Πανελλήνια Γενική Έκθεση Άρτας θεσμό και σημείο αναφοράς για τον αγροτικό τομέα, τη μεταποίηση και τον τουρισμό της περιοχής μας. Ταυτόχρονα, οφείλουμε να αναβαθμίσουμε περαιτέρω την Έκθεση προσελκύοντας εξειδικευμένες συμμετοχές και εκπροσώπηση όλο και περισσότερων επιχειρήσεων και επιμελητηρίων της χώρας» δήλωσε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χρήστος Παπάζογλου και πρόσθεσε:

«Το Επιμελητήριο Άρτας λαμβάνει πρωτοβουλίες που στόχο  έχουν να στηρίξουν την τοπική επιχειρηματικότητα, να προβάλλουν τα τοπικά προϊόντα και να προσελκύσουν το ενδιαφέρον επενδυτών, αλλά και καταναλωτών. Στο πλαίσιο αυτό, φέτος συμμετέχει εκτός από την τοπική Έκθεση και σε δύο μεγάλες εκθέσεις Τροφίμων και Ποτών του Εξωτερικού στην Έκθεση ANUGA στην Κολωνία και στην FoodexSaudi 2015 στη Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας σε κοινό περίπτερο με την Περιφέρεια Ηπείρου».


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Γιάννινα: Κλείνει Δημοτικό Σχολείο λόγω κρουσμάτων στρεπτόκοκκου

28/02/2024, 2:42 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Η μαγεία της ορεινής Ηπείρου σε ένα βίντεο

01/01/2024, 1:38 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Δημιουργία Συμμαχίας για τον Αμβρακικό

23/11/2023, 8:40 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Διαβούλευση για την ΟΧΕ «Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα, στη Φύση και στον Πολιτισμό στην Ήπειρο» στη ΠΠ 2021-2027

23/11/2023, 8:28 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην Ήπειρο – Συστάσεις στους πολίτες από την Περιφέρεια

21/11/2023, 3:07 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Νέες απόπειρες απάτης για δήθεν εξόφληση λογαριασμών από την Περιφέρεια Ηπείρου

21/11/2023, 3:00 μμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Εκδήλωση ενάντια στη χρήση δηλητηριασμένων δολωμάτων στην Άρτα

24/10/2023, 7:54 μμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Πλήθος κόσμου στη Ροδαυγή Άρτας για την 13η Γιορτή Κάστανου

23/10/2023, 4:20 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites