Τιμούν την Πρέβεζα και τον Αθλητισμό!

Για την συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Special Olympics στο Λος Άντζελες της  Αμερικής, μίλησαν οι Διονύσης Βουκελάτος και Χρήστος Πάκος καθώς και οι προπονητές τους Νίκος Μαντούσης και Κώστας Λογοθέτης.

 Με την αγάπη όλων μας στις αποσκευές τους, οι δύο αθλητές θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Δευτέρα από την Πρέβεζα για ένα μακρύ και δύσκολο ταξίδι ως την Αμερική ώστε να εκπροσωπήσουν την χώρα μας στο άθλημα που αγαπούν το τένις.
Από τις 21 Ιουλίου μέχρι τις 3 Αυγούστου ο Χρήστος και ο Διονύσης θα αγωνιστούν με όλες τους τις δυνάμεις, μαζί με άλλους 7.000 Αθλητές από 178 χώρες, ενώ οι αγώνες αυτοί θα διεξαχθούν σε ένα στάδιο χωρητικότητας 500.000 θεατών.
Αξίζει να σημειωθεί πως η αποστολή της Ελλάδας αποτελείται από 160 μέλη ενώ η ομάδα Τενις εκπροσωπείται συνολικά από 3 αθλητές εκ των οποίων οι 2 είναι τα δικά μας παιδιά.

 Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στους 2 προπονητές του Διονύση και του Χρήστου οι οποίοι τους προπονούν για 8 περίπου χρόνια εθελοντικά.
Ο Νίκος Μαντούσης ο οποίος έχει το τεχνικό κομμάτι μίλησε για τον καθημερινό αγώνα αυτών των παιδιών, χειμώνα καλοκαίρι και κάτω από δύσκολες συνθήκες ενώ μεταξύ άλλων τόνισε πως το καλύτερο μετάλλιο, είναι αυτά τα δύο παιδιά να γίνουν ακόμα περισσότερο αποδεκτά στην πόλη μας.

 Ο Κώστας Λογοθέτης ο οποίος έχει αναλάβει και αυτός εδώ και 8 χρόνια το κομμάτι της φυσικής κατάστασης των παιδιών, μίλησε για την απουσία της πολιτείας στον αγώνα αυτών των παιδιών λέγοντας πως οι κρατικές και τοπικές αρχές δεν έχουν δει ζεστά τον θεσμό των Special Olympics.
Χαρακτηριστική των όσων είπε ο κ. Λογοθέτης ήταν η φράση του “Πολλοί λένε ότι τα αγαπούν(αυτά τα παιδιά) αλλά πολύ λίγοι τα υπηρετούν”, εκφράζοντας έτσι την πικρία του για το γεγονός ότι οι τοπικοί άρχοντες χρησιμοποιούν αυτά τα παιδιά, τα οποία θυμούνται μόνο στις επιτυχίες, οργανώνοντας εμμετικές, όπως είπε βραβεύσεις που ως στόχο έχουν μόνο τις φωτογραφίες.

 Ο Χρήστος και ο Διονύσης δήλωσαν χαρούμενοι που θα κάνουν αυτό το ταξίδι, ενώ ο Διονύσης μας έταξε ότι θα μας φέρει δώρο ένα χρυσό μετάλλιο.

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε σε αυτά τα δύο παιδιά να έχουν πάνω από όλα ένα καλό ταξίδι και γυρίσουν πίσω νικητές και στο τένις, μιας και τον αγώνα της ζωής ήδη τον έχουν κερδίσει.
Αξίζει να δείτε όλη την συνέντευξη σε βίντεο το οποίο θα ανέβει  την Τετάρτη 15 Ιουλίου και ώρα 11:00 το πρωί.

TAGS:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Ήττα για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας από τον ΖΑΟΝ στην έναρξη της Pre League

23/10/2023, 11:00 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Πρώτη θέση για τον Φιλαθλητικό στο τουρνουά της Πρέβεζας

24/09/2023, 6:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Δυναμικό ξεκίνημα με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα για τις Νεάνιδες του ΣΚ Νικόπολη

20/09/2023, 8:58 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα Σχολή Διαιτησίας θα λειτουργήσει από την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας

18/09/2023, 8:29 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΒΟΛΕΥ

Τους μεγάλους του χορηγούς επισκέφθηκε ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας

16/09/2023, 9:34 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας : Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου ο τελικός του Super Cup

12/09/2023, 9:14 πμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο 28χρονος Παπασάββας από την Κρανιά ζει τα όνειρα που έκανε όταν ήταν 15 χρονών

11/09/2023, 11:10 μμ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Έναρξη ακαδημιών Σ.Κ.Νικόπολη Πρέβεζας

04/09/2023, 12:26 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites