Δευτέρα, 03/08/2020

Έρχονται στην Πρέβεζα για έναν και μόνο αγώνα!!!

Στο φουλ δουλεύουν οι μηχανές των Παλαιμάχων της Θύελλας Νέας Σινώπης.Μετά τον αγώνα θεσμό που πραγματοποιείται τα 3 τελευταία χρόνια με την ομάδα παλαιμάχων της ΑΕΚ, το φετινό καλοκαίρι θα γίνουν και άλλοι δύο αγώνες με τους παλαίμαχους παίχτες 2 μεγάλων ομάδων. Μέσα στον Αύγουστο λοιπόν οι παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ και του ΠΑΣ Γιάννενα θα ζήσουν και αυτοί την ζεστή φιλοξενία της Νέας Σινώπης και θα έρθουν στην πόλη μας για έναν και μόνο αγώνα. Λεπτομέρειες για τους αγώνες θα έχουμε τις επόμενες ημέρες, όταν και θα γίνουν γνωστές οι ακριβείς ημερομηνίες που θα έρθουν οι δύο ομάδες για να αντιμετωπίσουν την Θύελλα Σινώπης.

Στα πλαίσια σειράς αγώνων που δίνουν οι παλαίμαχοι της Νέας Σινώπης, την Κυριακή 12 Ιουλίου η ομάδα ταξίδεψε στην Κοζάνη όπου αντιμετώπισε την τοπική ομάδα Παλαιμάχων Αιανής σε έναν αγώνα που έγινε για φιλανθρωπικό σκοπό και για την Ιστορία έληξε 2-3 υπέρ της Θύελλας Σινώπης.
Γενικός αρχηγός της ομάδας Παλαιμάχων της Αιανής είναι ο Σωτήρης Μαυροδήμος, παλαίμαχος παίχτης και της ΑΕΚ και αυτό είναι ένα γεγονός που δείχνει πόσο ισχυροί δεσμοί φιλίας έχουν δημιουργηθεί ανάμεσα στη Νέα Σινώπη και την ΑΕΚ.

 Μετά τον αγώνα οι δύο ομάδες το γλέντησαν με την ψυχή τους στην πλατεία Αιανής.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ