Τετάρτη, 11/12/2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Πλάκα μας κάνεις ; ; ;

Μία τοποθέτηση που προκάλεσε αντιδράσεις έκανε στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο ο Πρόεδρος και Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Φραγκούλης. Ο κ. Φραγκούλης αναφερόμενος στην έκταση που έχει πάρει το θέμα με την εξουδετέρωση των Ναρκών στη Παραλία Μονολιθίου προέτρεψε τα τοπικά μέσα ενημέρωσης να μην ενημερώσουν τους πολίτες σχετικά με το θέμα για να μην δυσφημιστεί η πόλη μας. Αυτή μάλιστα δεν ήταν η πρώτη φορά αφού και στο παρελθόν έχει δημόσια παρέμβει στην δουλειά των δημοσιογράφων της πόλης μας. Αυτή είναι άραγε και η φιλοσοφία της Δημοτικής αρχής;;;Να έχουν τα μέσα στην …βούβα και οι πολίτες να κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου;;; Ένα δείγμα γραφής σχετικά με την σχέση της δημοτικής αρχής με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης έχει ήδη δοθεί αφού ο Δήμαρχος κ. Μπαΐλης είναι ο πρώτος στην ιστορία της πόλης που σέρνει δημοσιογράφο στα δικαστήρια με σκοπό την φίμωση του!!!Την ίδια ώρα που ο ίδιος ο δήμαρχος δηλώνει συκοφαντημένος, ο ίδιος κάθισε στο ειδώλιο για συκοφαντική δυσφήμηση …
Οι απόψεις της δημοτικής αρχής δείχνουν ότι επιθυμούν μια ελεγχόμενη δημοσιογραφία και κάποιοι αυτή την σούπα την χαλάνε!
ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΛΑΜΕ ενημερώνοντας τους Δημότες!
Όσον αφορά τις νάρκες στο Μονολίθι, κ. Φραγκούλη οι τουρίστες δεν περιμένουν τα τοπικά μέσα να τους ενημερώσει. Ο Στρατός έχει βάλει κάτι πινακίδες νααααααααααααααααα, ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΙΟ!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ