Δευτέρα, 09/12/2019

ΠΡΕΒΕΖΑ: Μας έχετε μπερδέψει …

Σύγχυση επικρατεί στο Δήμο Πρέβεζας σχετικά με την διοργάνωση των Ακτίων. Στην αρχή μας ήρθε ένα δελτίο τύπου το οποίο αναφέρει την διοργάνωση τριάθλου με το όνομα ΆΚΤΙΑ Τρίαθλον. Ενώ σήμερα λάβαμε ένα δελτίο τύπου το οποίο αναφέρεται στα Άκτια και γράφει τα κάτωθι:

Προχωρά  η προετοιμασία  για την διοργάνωση των Ακτίων στην Πρέβεζα          

Χθες Πέμπτη 16 Απριλίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας στο Δημαρχείο Πρέβεζας με θέμα την επικείμενη διοργάνωση των Ακτίων. Στην συνάντηση κατόπιν πρόσκλησης του Δήμου Πρέβεζας παρευρέθηκε η κορυφαία Πρεβεζάνα αθλήτρια χρυσή Ολυμπιονίκης το 2004 Αθανασία Τσουμελέκα ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα Αθλητισμού Βαγγέλης Συγκούνας, ο Προέδρος της οργανωτικής επιτροπής αγώνων Σπύρος Γκούρας και η υπάλληλος του Δήμου κ Δήμητρα Κοψάρη.
Η κ. Τσουμελέκα αποδέχθηκε με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό την πρόταση του Δήμου να αναλάβει το οργανωτικό κομμάτι των αγώνων. Στην συνάντηση συζητήθηκαν διάφορα οργανωτικά θέματα, καθώς και ιδέες υλοποίησης αθλητικών δράσεων ενώ τέθηκε και το πλαίσιο για την επανέναρξη και των αγώνων κλασσικού στίβου κομμάτι στο οποίο η κ. Τσουμελέκα θα έχει πρωταγωνιστικό επίσης ρόλο.
Επίσης συζητήθηκε η διοργάνωση ενός camp προετοιμασίας στο δεύτερο μισό του Ιουνίου με συμμετοχή αθλητών αλλά και των κατοίκων της Πρέβεζας το οποίο θα αναλάβει η χρυσή μας Ολυμπιονίκης.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε πολύ θετικό και εγκάρδιο κλίμα, ο Δήμος Πρέβεζας εκφράζει την μεγάλη τιμή και την αμέριστη χαρά του γι αυτή την εξέλιξη, καθώς και η ίδια η κ. Τσουμελέκα έδειξε ιδιαίτερο ενθουσιασμό για ολόκληρο το πλάνο και με γνώμονα το γεγονός πως εξέφρασε την θέληση να προσφέρει στην ιδιαίτερη πατρίδα της με κάθε δυνατό τρόπο.

*Επιτέλους ξεκαθαρίστε πρώτα τι θέλετε να διοργανώσετε και στείλτε μας ένα σοβαρό δελτίο τύπου γιατί έτσι μπερδεύονται και οι αναγνώστες …Καθώς οι Πρεβεζάνοι που γνωρίζουν την ιστορία της πόλης,ξέρουν πολύ καλά πως είναι άλλο πράγμα τα Εν Νικοπόλει Άκτια, άλλο το Άκτια Τρίαθλον και άλλο οι πανελλήνιοι αγώνες ΑΚΤΙΑ.
Ρωτάμε λοιπόν,
Θα διοργανωθούν πανελλήνιοι αγώνες στίβου στην Πρέβεζα με το ιστορικό όνομα ΑΚΤΙΑ;
Περιμένουμε μια σοβαρή απάντηση επιτέλους γιατί αν διοργανωθούν τότε μιλάμε για κάτι πραγματικά πολύ μεγάλο για την πόλη μας και το περιμένουμε με χαρά!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ