ΠΡΕΒΕΖΑ: Άλλο ένα βήμα για την Λ.Ε.Κ

Την Πέμπτη 26-03-2015 και ώρα 11:00΄ πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πρέβεζας,  εκδήλωση επίδοσης  Βεβαιώσεων Πιστοποίησης Επιμορφωτικού  Προγράμματος προς στα μέλη της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας, που παρακολούθησαν επιτυχώς τον Μάιο του έτους 2014 το εκπαιδευτικό πρόγραμμα διάρκειας Πενήντα Δύο (52) ωρών θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης με  τίτλο “Εκπαίδευση σε θέματα Δασοπροστασίας – Δασοπυρόσβεσης”, με εκπαιδευτές Αξιωματικούς και Υπαξιωματικούς της Π.Υ. Πρέβεζας.
Ο Διοικητής  της  Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πρέβεζας  Αντιπύραρχος Θεόδωρος  Βαρδής, κατά την επίδοση των Βεβαιώσεων Πιστοποίησης, συνεχάρη τα μέλη της Λέσχης Ελλήνων  Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας και τα ευχαρίστησε  τόσο για  τη συνδρομή τους στον  τομέα της  προληπτικής πυροπροστασίας του επιχειρησιακού σχεδιασμού της  Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πρέβεζας,  όσο και για την  πάντοτε πρόθυμη και έγκαιρη προσέλευσή τους σε συμβάντα που αντιμετωπίζει η Υπηρεσία μας και κρίνεται αναγκαία η συμβολή τους. Επίσης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην ανιδιοτέλεια και τον ιδιαίτερο ζήλο που επιδεικνύουν τα μέλη της Λ.Ε.Κ. Ν. Πρέβεζας στις  αποστολές τους, στοιχεία πράγματι άξια επαίνου και θαυμασμού.
Ολοκληρώνοντας, δήλωσε ότι ευελπιστεί σε μια παραπέρα γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία της  Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πρέβεζας με τη Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Ν. Πρέβεζας και διαβεβαίωσε ότι η Λ.Ε.Κ. Ν. Πρέβεζας θα έχει  την αμέριστη υποστήριξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η οποία θα είναι πάντα αρωγός στην αποστολή και το έργο της, καθώς και στην αναβάθμιση, ενημέρωση και εκπαίδευση των μελών της σε θέματα αντιμετώπισης  πυρκαγιών και γενικά  εκτάκτων αναγκών.
Από την πλευρά του ο  Πρόεδρος της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων  Ν. Πρέβεζας κ. Βασίλειος  Ράπτης, ευχαρίστησε τον κ. Θεόδωρο Βαρδή, για την  πραγματοποίηση του εν λόγω εκπαιδευτικού  προγράμματος και για τη συνεργασία που έχει η  Λ.Ε.Κ. Ν. Πρέβεζας με την Πυροσβεστική  Υπηρεσία και ότι θα είναι πάντοτε αρωγός σε οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει, προς συνδρομή και υποβοήθηση του έργου της Πυροσβεστικής  Υπηρεσίας.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΑ, ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Ενός κακού, μύρια έπονται; ίσως και όχι!

21/03/2020, 4:14 μμ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ, ΥΓΕΙΑ

Όχι φόβος, μόνο προσοχή…

20/03/2020, 10:37 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκτακτη Είδηση: 18 νέα κρούσματα του κορωνοϊού

12/03/2020, 6:13 μμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τουρκική ακταιωρός συγκρούστηκε με σκάφος του Λιμενικού στην Κω!

11/03/2020, 11:56 πμ

ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορωνοϊός: Όγδοο κρούσμα στην Ελλάδα.

04/03/2020, 11:13 πμ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ομόφωνο ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Ηπείρου

12/03/2018, 1:14 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites